Ladybird1989
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Kilka dni tu nie wchodziłam, bo faktycznie udzieliły mi się negatywne emocje czytając niektóre wypowiedzi, a że bolał mnie brzuch to też zaczęłam panikować. Mąż powiedział że mam już tego nie czytać Miał rację bo byłam dopiero kilka dni przed pierwszą wizyta. Dzisiaj wchodzę Wam powiedzieć, że miałam właśnie swoją pierwszą wizytę wg USG 6t 4d. Widzialam moje maleństwo i biło mu serduszko <3 Lekarz powiedział że brzuch może boleć, bo się wszystko rozciąga, a póki nie ma plamienia i krwawienia to wszystko jest dobrze. Mowil tez ze mozna brać no spe w razie potrzeby Dostalam tez tabletki bo już wczesniej zrobiłam Tsh i mam za wysoko jak na ciążę 3,7. Mam nadzieję ze wczesnie wykryte nie ma negatywnego wpływu.
Myślę że każda z nas ma prawo tu pisać o swoich obawach czy dolegliwościach, ale nie nakręcajmy się niepotrzebnie Mi dzisiaj kamień spadł z serca ufff
Myślę że każda z nas ma prawo tu pisać o swoich obawach czy dolegliwościach, ale nie nakręcajmy się niepotrzebnie Mi dzisiaj kamień spadł z serca ufff