reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Trzymam kciuki! 😊 u mnie były teraz dwa pęcherzyki, Ale jeden zanikł niestety 😔 i został jeden bąbelek, któremu pięknie biło serduszko 😍
Też czułam od początku, że to bliźniaki, nawet mi się śniło po pozytywnym teście, że jestem w ciąży bliźniaczej z dziewczynkami, a mojej znajomej śniło się, że prowadzę podwójny wózek z dziewczynkami no i wyszło, że byłyby bliźniaki, więc może Twoje przypuszczenia też się sprawdzą 😊😁😉
Hehe wszystko będzie widać w swoim czasie:))

reklama
U mnie identyczna sytuacja 🙂
Ojej to jedziemy na tym samym wózku 🙈😊😁 a lekarz się nie wymądrzał, że tak szybko po cc to nie można? Mój nie, nawet już w kwietniu dał zielone światło, Ale jak byłam u innych to mnie ochrzaniali, że tak szybko, że minimum rok trzeba czekać po zwykłym porodzie, a co dopiero po cc itd...

Mój dzik zapatrzony w jedyną bajkę, która go interesuje 🙈🙈🙈 sadzi mi tu bąki pod nosem 😳😳😵😂
Oglądamy ją średnio 10 razy dziennie 😳🙄🙈😂

Załączniki

• 15976805545942946477773235329351.jpg
    15976805545942946477773235329351.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 52
uwierz mi, że pozytywne myślenie bardzo dużo daje i może zdziałać cuda! 😉 na forum "staraczki I połowa 2020" była jedna dziewczyna, która jest żywym przykładem na to jak pozytywne myślenie i wiara a to, że będzie dobrze może zdziałać cuda! 😍😊 lekarze jej ciążę spisali na straty, ona była już gotowa na zabieg, Ale coś tknęło jedną gin żeby zrobić usg i okazało się, że jest dzieciątko i serduszko bije i wygląda na to, że wszystko jest dobrze! To był cud, mały wojownik! ❤ my ją cały czas wyzywałyśmy, że takie czarne scenariusze pisze i miała wręcz nakazane tylko pozytywne myślenie i się udało, także ciesz się wakacjami i tą ciążą i spokojnie czekaj na wizytę i wierz z całego serca w swoje maleństwo! 💪
Dziękuję tak robię🥰

reklama
Do góry