reklama
Czarna 36
Fanka BB :)
Jeny dziękuję Każde takie słowo to teraz miód na moje uszy Jestem na urlopie o zamiast odpoczywać ja się zadręczam Ja snów nie mam,budzę sie o 6 rano i mnie mdli.Myślę, że jakby ten ból zapowiadał coś złego, to nie dałoby się go rozchodzić. Mnie czasami też coś pobolewa albo w nocy jak się rozciągam to zakłuje, jakby skurcz. Tak swoją drogą to myslicie, że powinnam brać na to magnez, że to z niedoboru?
Dzień dobry. Dzis poniedziałek, nowy tydzień trzeba iść do pracy. Ja chcę jeszcze wakacje
A tak swoją drogą, to macie może sny? Mnie w ciąży zawsze męczą takie realistyczne, ciężkie sny. Rano wstaję i nie wiem o co chodzi, czy to było na prawdę czy tylko w śnie.
A co do listy to mamy osobny wątek, jeśli chcecie się do niej dopisać, to napiszcie mi wiadomość albo poprostu skomentujce ten wątek i napiszcie imie, wiek, które dziecko, ktory cykl staran i date porodu (to będziemy ewentualnie zmieniać po prenatalnych)
Wolfgirl
Ja na 18. Ale raczej bez USG. Idę skonsultować bóle i po l4Hej.
Oczywiście standardowo była pobudka między 3-4 i 6-7 .
Czy któraś z was ma dziś wizytę u gina ? :-)
Czarna 36
No jasne. Dzis 5 40.I na dzień dobry mdłosciJak twoje samopoczucie? Jak brzucho?Hej.
Czarna 36
Wolf zapytaj plis o te bóle podbrzusza,i koniecznie daj znac.Powodzenia trzymam kciukiJa na 18. Ale raczej bez USG. Idę skonsultować bóle i po l4
Mama2018mama
Miałam 2 ciążę biochemiczne jedna poroniona w 11tyg i jedna zdrowa pamiętam ze w zdrowej brzuch bolał całą ciążę ale człowiek przewrażliwiony i szybko zapomina o tym jesli macie takie bole alenie za one intensywne weźcie no spe ja sie bardziej martwie tym ze mam dzis dzien okresu i ze przyjdzie wujek Google to największe zloDziewczyny jedziemy Na tym samym wózku. Ja znowu wlazlam w otchłań wujka google i az się popłakałam a przecież jest Nas tu przynajmniej 3 z tym problemem. Moze to jest zupelnie normalne?Przeciez poronienie zdaza sie statystycznie raz na 6 ciaż?
Mama2018mama
Za dużo internetu tzn to byk9 do Czarna Mama cos mi sfiksowało forumPrzestan nie mysl tak nawetNa pewno jest ok. Ja sie trzymam tego ze nie krwawię
Gisiaczek 86
U mnie też standardowo dwa razy się budziłam koło 2 i o 6.00... Ja wizyte mam jutro.. Daj znać co powiedziała gin...Hej.
Kinga_89
Wczoraj wieczorem mni kuło ale dosłownie dwie minuty. Ja mam takie dziwne te bóle jakby mi ktoś piąstkę włożył w dół brzucha i chciał ją rozłożyć w środku ale to sporadycznie tak raz na dwa dni - 2min.No jasne. Dzis 5 40.I na dzień dobry mdłosciJak twoje samopoczucie? Jak brzucho?
Właśnie jadę zbadać betę czy wszystko jest ok bo w piątek się zestresowałam i lekko plamiłam chwilę
reklama
Czarna 36
Zrób test....bedziesz miala problem z glowy. Ja tak zrobiłam i 2 kreseczkoski wyszly. ..Lec po ten test i powiedz co wyszłoMiałam 2 ciążę biochemiczne jedna poroniona w 11tyg i jedna zdrowa pamiętam ze w zdrowej brzuch bolał całą ciążę ale człowiek przewrażliwiony i szybko zapomina o tym jesli macie takie bole alenie za one intensywne weźcie no spe ja sie bardziej martwie tym ze mam dzis dzien okresu i ze przyjdzie wujek Google to największe zlo