PaulinxBB
Aktywna w BB
Trzymam kciuki oby wszystko było dobrzeJa już w szpitalu jestem. U mnie szybka decyzja: jutro cc, bo na usg wyszło, że dziecko ma powyżej 4kg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki oby wszystko było dobrzeJa już w szpitalu jestem. U mnie szybka decyzja: jutro cc, bo na usg wyszło, że dziecko ma powyżej 4kg.
Ojej, to maleństwoU mnie w sumie nic nowego wszystko boli zgagi zero.
Dzis bylam w szpitalu na wizycie 37 tydzien mala ma tylko 2035 gram [emoji85]
Glowka juz bardzo nisko.
19 dni do terminu.
Ale mysle ze sie wczesniej zacznie.
Gratulacje dla wszystkich mam ktore maja to juz za soba [emoji4]
Ojej, to maleństwo [emoji7]
Oby tylko byla zdrowa, wiadomo, że USG jest szacunkowe, ale chyba musisz zaopatrzyć się w maleńkie ubranka [emoji7]
Mnie boli wszystko w środku jak tylko się położę [emoji20] bez względu na to na którym boku leze. Po nocy to samo, bolą mnie wnętrzności i przechodzi mi dopiero po godzinie, jak sobie pospaceruje po domu. Zgage też mam, ale do zniesienia. Nie mogę się już doczekać rozwiązania - zostało mi 10 dni do planowej cesarki. A teraz w czwartek jeszcze ostanie USG przed wystawieniem skierowania, więc zobaczę w końcu co tam u mojej kruszynki [emoji3590]
Mi jeszcze 23 dni zostały, właśnie jadę na wizytę. Ogółem to cisza poza tym że ostatnio miałam rozwarcie na palec no ale to o niczym nie świadczyCo tam dziewczyny u was? Narazie cisza? Na kiedy wg macie terminy?
Mi zostalo 20 dni do terminu.
Mi jeszcze 23 dni zostały, właśnie jadę na wizytę. Ogółem to cisza poza tym że ostatnio miałam rozwarcie na palec no ale to o niczym nie świadczy
Cisza jak makiem zasiał hahaCo tam dziewczyny u was? Narazie cisza? Na kiedy wg macie terminy?
Mi zostalo 20 dni do terminu.