reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
U mnie w sumie nic nowego wszystko boli zgagi zero.
Dzis bylam w szpitalu na wizycie 37 tydzien mala ma tylko 2035 gram [emoji85]
Glowka juz bardzo nisko.
19 dni do terminu.
Ale mysle ze sie wczesniej zacznie.

Gratulacje dla wszystkich mam ktore maja to juz za soba [emoji4]

U mnie w sumie nic nowego wszystko boli zgagi zero.
Dzis bylam w szpitalu na wizycie 37 tydzien mala ma tylko 2035 gram [emoji85]
Glowka juz bardzo nisko.
19 dni do terminu.
Ale mysle ze sie wczesniej zacznie.

Gratulacje dla wszystkich mam ktore maja to juz za soba [emoji4]
Ojej, to maleństwo 😍
Oby tylko byla zdrowa, wiadomo, że USG jest szacunkowe, ale chyba musisz zaopatrzyć się w maleńkie ubranka 😍

Mnie boli wszystko w środku jak tylko się położę 😞 bez względu na to na którym boku leze. Po nocy to samo, bolą mnie wnętrzności i przechodzi mi dopiero po godzinie, jak sobie pospaceruje po domu. Zgage też mam, ale do zniesienia. Nie mogę się już doczekać rozwiązania - zostało mi 10 dni do planowej cesarki. A teraz w czwartek jeszcze ostanie USG przed wystawieniem skierowania, więc zobaczę w końcu co tam u mojej kruszynki ❤️

Oj mnie tez wssystko boli mam juz tak bardzo dosc [emoji85]
Mam nsdzieje ze to ostatni tydzien taki [emoji85]
Mnie boli wszystko w środku jak tylko się położę [emoji20] bez względu na to na którym boku leze. Po nocy to samo, bolą mnie wnętrzności i przechodzi mi dopiero po godzinie, jak sobie pospaceruje po domu. Zgage też mam, ale do zniesienia. Nie mogę się już doczekać rozwiązania - zostało mi 10 dni do planowej cesarki. A teraz w czwartek jeszcze ostanie USG przed wystawieniem skierowania, więc zobaczę w końcu co tam u mojej kruszynki [emoji3590]

reklama
Co tam dziewczyny u was? Narazie cisza? Na kiedy wg macie terminy?
Mi zostalo 20 dni do terminu.
Cisza jak makiem zasiał haha😁
Wlansie siedzę u fryzjera, pochodziłam dzis trochę to czuję główkę naprawdę mega nisko, umówiłam się z moją córką, ze jak wrócimy do domku, posprzatamy i zjemy obiad to może się rodzic 😅 Ciekawe czy mnie poslucha 😂🤔 u mnie jeszcze równo dwa tygodnie do terminu

Do góry