reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
No jasne! :)
Opowiedz trochę o sobie jeśli możesz, spodziewasz się chłopca czy dziewczynki? Na kiedy termin? Jak się czujesz? :)
Dziękuje za powitanie😊 według om termin mam na 21 kwietnia. Z Usg wychodzi wcześniej, ale lekarz mówił ze dziecko długie i stad ta różnica. Spodziewam się chłopca 😊 niestety ale od 7 tygodni duzoo leze. Skróciła mi się troszkę szyjka. Mam magnez i luteinę. W 1 ciszy urodziłam 36+5 bo nagle w 34 tc poleciała mi szyjka, zrobiło się rozwarcie. Wytrzymałam do 36 tc i zaczęły się sączyć wody płodowe. Urodziłam przez cc bo mały był ułożony miednicowo. Teraz jest 24+4 i boje się czy wytrzymam do końca. Wizja przedwczesnego porodu mnie przeraża. Ten 36 tc to jeszcze ok. Syn urodził się zdrowy. 10 apg, ale jeszcze tyle czasu przede mną... nic nie robię tylko leze... czas się dłuży niesamowicie ...

@anettee2021 witamy cię w naszych skromnych progach 🤪
Będziemy trzymać kciuki żeby dzidziuś siedział u ciebie w brzuszku jak najdłużej. Musisz być dobrej myśli. Ja na początku ciąży też dużo leżałam bo miałam ciążę zagrożoną. Ale było warto. Szybko zleciało. U ciebie też szybko zleci 😉 🤗

@anettee2021 witamy cię w naszych skromnych progach 🤪
Będziemy trzymać kciuki żeby dzidziuś siedział u ciebie w brzuszku jak najdłużej. Musisz być dobrej myśli. Ja na początku ciąży też dużo leżałam bo miałam ciążę zagrożoną. Ale było warto. Szybko zleciało. U ciebie też szybko zleci 😉 🤗
Dziękuje 😊 a w którym jesteś tc ?

Witam w Nowym Roku 😘😘😘
Kurczę w końcu noc nie zauważa przez psiaka chyba wraca do zdrowia.
Ja słabo śpię, młoda w dzień spi a w nocy robi sobie imprezki 😂 buszuje jak szalona, chciałam nagrać to co od razu cisza🙊

Dziewczyny ile wasze dzidzie wazyly w 20+5??
Ja na połówkowym byłam 20+2 tydzień to mała ważyła 330g

Dzień dobry. Mam termin na kwiecień. Mogę dołączyć ?
Pewnie Witaj :)

reklama
Do góry