anettee2021
Zaangażowana w BB
Spokojnie. Może dzidzia długa jak u mnieA lekarz coś mówił? Może taka uroda, lepiej za dużo niż za mało szykuj się na duże bobo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie. Może dzidzia długa jak u mnieA lekarz coś mówił? Może taka uroda, lepiej za dużo niż za mało szykuj się na duże bobo
Dziękuje a w którym jesteś tc ?
Myślę że napewno nie, ja używam gorszej chemii jak sprzątam łazienkiCześć Dziewczyny
Życzę Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Mam nadzieję, że święta spędziłyście spokojnie i radośnie Przy okazji mam do Was takie pytanie, otóż mój mąż postanowił wymienić w kuchni zlew (mam salon z aneksem kuchennym) i użył do tego silikonu sanitarnego. Oczywiście wywietrzył pomieszczenia jednak specyficzny zapach się unosił. Myślicie, ze może to zaszkodzić maluszkowi?
Sama robiłam w ciąży coś z silikonem, też trochę tego powąchałam i wszystko jest okCześć Dziewczyny
Życzę Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Mam nadzieję, że święta spędziłyście spokojnie i radośnie Przy okazji mam do Was takie pytanie, otóż mój mąż postanowił wymienić w kuchni zlew (mam salon z aneksem kuchennym) i użył do tego silikonu sanitarnego. Oczywiście wywietrzył pomieszczenia jednak specyficzny zapach się unosił. Myślicie, ze może to zaszkodzić maluszkowi?
Nie, tylko tobie ten zapach przeszkadzaCześć Dziewczyny
Ja mam to samo im bliżej tym gorzej , chciałabym ominąć poród, żeby mała już była obokPowiem Wam, że im bliżej porodu tym bardziej się stresuje.... Nie jestem przygotowana psychicznie, mimo że to drugie dziecko... Może dlatego, ze wiem co mnie czeka i dlatego jestem przerażona