reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

U nas jeszcze choinki nie ma, ale klimat świąt wszedl za mocno. 😂😂 Mąż robił duzego piernika, najlepszego na świecie ❤️ napis na pierniku to jego inwencja twórcza. 😂
Ja natomiast miłośniczka tradycyjnych pierniczków. 😍
IMG_20201129_155627.jpg

IMG_20201201_175159.jpg

Az sie boje rachunku za prąd 😂

reklama
Dziewczyny tak z ciekawości. Gdzie macie umiejscowione łożysko? I jak odczuwacie ruchy?
Ja na połówkowym dowiedziałam się że mam na przedniej ścianie. Pewnie dlatego na początku bardzo słabo czułam ruchy, chociaż to moja druga ciąża.

Dziewczyny tak z ciekawości. Gdzie macie umiejscowione łożysko? I jak odczuwacie ruchy?
Ja na połówkowym dowiedziałam się że mam na przedniej ścianie. Pewnie dlatego na początku bardzo słabo czułam ruchy, chociaż to moja druga ciąża.
Mi lekarz nie mówił gdzie się znajduje 😂
Może teraz powie, ale skoro tak piszesz to ja muszę mieć z tyłu, bo ruchy czuje bardzo szybko w pierwszej ciąży tak wysoko.

@Martxx1 a w którym zaczęłaś czuć ruchy? Bo ja mizianie czułam już chyba w 13 tygodniu. Ale na mizianiu się skończyło i dopiero od jakiegoś tygodnia, może trochę dłużej, czuję takie konkretne ruchy.

@Martxx1 a w którym zaczęłaś czuć ruchy? Bo ja mizianie czułam już chyba w 13 tygodniu. Ale na mizianiu się skończyło i dopiero od jakiegoś tygodnia, może trochę dłużej, czuję takie konkretne ruchy.
U mnie miziania nie było lub nie zwracałam uwagi na to. Jak ruszyło to konkretnie. Ja zaczęłam czuć w 17 +3, aż się zdziwiłam pozytywnie, bo byłam przekonana, że jak 1 ciąża tak wysoko to po 20 tc 😃🙈

reklama
Wyszłam właśnie z usg, wymarzona dziewczynka 😍 wszystko w porządku 😀

Super 😊 👏❤️

Zrobiłyście listę kto oczekuje kogo? 😊
Pamiętam, że gdzieś, ktoś wspominał o czymś takim, dlatego pytam. Bo ja mam straszną sklerozę 🙈 i nigdy nie pamiętam która z was kogo się spodziewa i na kiedy ma termin 😉 Miałabym ściągę 🙈🙈

Do góry