reklama
Ewciak1007
Fanka BB :)
Dziewczyny tak z ciekawości. Gdzie macie umiejscowione łożysko? I jak odczuwacie ruchy?
Ja na połówkowym dowiedziałam się że mam na przedniej ścianie. Pewnie dlatego na początku bardzo słabo czułam ruchy, chociaż to moja druga ciąża.
Ja mam na przedniej ścianie, wcześniej wydawało mi się, ze coś tam czuje ale od dzisiaj wiem, ze to chyba nie było to..
Prawdopodobnie dzisiaj poczułam takie pierwsze ruchy takie mizianie, lekkie pukanie, a może nawet takie pojedyncze bulgotanie na początku to było mega dziwne , ale tez strasznie przyjemne Dzisiaj u mnie 20+3 tc, ale to pierwsza ciąża. Na ostatniej wizycie właśnie Pani doktor powiedziała mi ze około 20 tc będę czuć pierwsze ruchy.
Ewciak1007
Ostatnio jadłam brzoskwinie z naleśnikami mój śmiał się, ze to wyglada jak żółtka ale jakie smaczneJecie czasami owoce z puszki? Mam ochotę na taką sałatkę owocową z puszki
Karin14
Wczoraj jadłam sałatkę owocową w syropie z puszkiJecie czasami owoce z puszki? Mam ochotę na taką sałatkę owocową z puszki
I dziś biegunka, ale biegunkę mam codziennie nieważne co bym zjadla. Więc się nie sugeruj.
Kasia_i_Tomek
Zaciekawiona BB
Cześć Dziewczyny ostatnio pisałam Wam o uderzeniu w ciążowy brzuch przez starszaka. Byłam dziś na USG aby sprawdzić czy wszystko ok (lepiej zrobić o jedno USG więcej niż mniej ) Oczywiście wszystko jest dobrze, maluch bryka. Teraz jestem w 21+3 tyg ciąży, mały ma prawie 500g, nóżkami kopie po pęcherzu - okropnie to boli i do tego mogłabym cały czas siedzieć w toalecie przez te jego kopniaczki Ale co tam, niech kopie Przynajmniej go czuję Ja pierwsze ruchy czułam ok 16 tygodnia (ale to druga ciąża). Teraz to już nawet widać jak się rusza, nie trzeba dotykać Łożysko mam na tylnej ścianie. Połówkowe miałam 20 listopada i było ok, jedynie twarzy nie pokazał, ale Pani Doktor stwierdziła, że skoro 4 tyg wczesnej było wszystko ok to teraz też na pewno jest, a mam do niej ogromne zaufanie.
PS. A owoce z puszki wcinam
PS. A owoce z puszki wcinam
Martxx1
Tak dopełniamy listę, ale na prywatnymSuper
Zrobiłyście listę kto oczekuje kogo?
Pamiętam, że gdzieś, ktoś wspominał o czymś takim, dlatego pytam. Bo ja mam straszną sklerozę i nigdy nie pamiętam która z was kogo się spodziewa i na kiedy ma termin Miałabym ściągę
Jeszcze kilka dziewczyn nie podało.
mary.m
Ja też po prenatalnych, miała być dziewczynka, a będzie chłopiec muszę się oswoić z tą myślą ogólnie wszystko wyszło ok, mąż mógł wejść ze mną z czego bardzo się cieszę łożysko mam na tylnej ścianie wysoko, pierwsze ruchy poczułam w 17 tygodniu
Super ja dziś miałam coś kupić, ale mąż ryknął, że on przesądny jest i zrezygnowałam na razie...A do mnie przyszła dzisiaj paczka zamówiona w piątek
reklama
Margaretka@
Tak dopełniamy listę, ale na prywatnym
Jeszcze kilka dziewczyn nie podało. ❤
Dziękuję ci, ale i tak nie mogę otworzyć