reklama
Karin14
Fanka BB :)
O taaak, kocham ❤Jeny, czemu pistacje są takie dobre ☺
Twoje pytanie powinno brzmieć, czemu pistacje sa takie drogie.
AttreA
Co racja to racja mi mąż kupił w czwartek paczkę 250g i codziennie wcinam po dwie porcje, zawsze chce jedną ale nie daje rady Jeszcze ze trzy dni i się skończąO taaak, kocham ❤
Nadziejka2021
@Nadziejka2021 ma Duplo i megablocks i prędzej nam każe układać niż sama :/ owoce i lekarza ma i bardzo lubi teraz czekamy na prawdziwy stetoskop- posłucha naszych serc i może dzidziola usłyszy a dentysta mnie przeraża
hahah mnie tez przeraża ale ona była ostatnio na wizycie u dentysty i UWAGA jej się podobało wiec dlatego taki prezent ale tez widziałam ogólnie takie zestawy lekarskie gdzie są wnętrzności ale w sumie fajnie to wyglądało takie zabawkowe - ale postawiłam na dentystę@Nadziejka2021 ma Duplo i megablocks i prędzej nam każe układać niż sama :/ owoce i lekarza ma i bardzo lubi teraz czekamy na prawdziwy stetoskop- posłucha naszych serc i może dzidziola usłyszy a dentysta mnie przeraża
Nadziejka2021
a ja jeszcze uwielbiam orzechy laskowe prażone z lidla !!!!! To jest dopiero dobre !!!! I one kosztują ok 10 zł. A czasami mniej na promocji - polecamO taaak, kocham ❤
Aaaa no i tez spróbujcie je maczać w jakiejś czekoladzie (w sensie krem orzechowy) ale tak jak już pisałam - ja nie jem słodyczy teraz !!!!
magdula36
@sad1717 to ile waży jedna Twoja porcja??
@Nadziejka2021 na te z wnętrznościami też przyjdzie czas- sama się tym będę bawić
@Nadziejka2021 na te z wnętrznościami też przyjdzie czas- sama się tym będę bawić
AttreA
Mogę Ci powiedzieć, że jedna porcja to 10-15sztuk, więcej nie wiem@sad1717 to ile waży jedna Twoja porcja??
Martxx1
Kochana ja wierzę, że będzie wszystko dobrze. Możesz przypomnieć ile wynosiła przezierność?Miałam ostatnio połówkowe i wyszło w porządku. Teraz z ostatniego badania wychodzi że dziecko może być zdrowe. Lecz nadal nie wiadomo dlaczego była tak duża przezierności karkowa. Amniopunkcja miała rozwiać wszelkie wątpliwości. Żaden lekarz nie da mi gwarancji. Oni nawet nie chcą mi dawać dużych nadzieji. Zawsze mówią że trzeba zobaczyć co wyjdzie na amnio. Koło się zamyka, bo amnio nie chce również dać wyników.
Mogę napisać tylko tyle od siebie, że u mnie w rodzinie urodzila się dzidzia o przezorności 18 i T21 1:4 T18 1:10 a T13 1:14
Wyobraźcie sobie, że dzidzia ma dziurkę w serduszku, ale ta zastawka ma się zamknąć i lekkie inne dolegliwości które da się rozwiązać. Ćwiczeniami i zabiegami. Dzidzia rośnie, jest piękna i aż chce się żyć.
Jestem całym serem z Tobą
U mnie kość nosowa dalej bue uwidoczniona, bo młoda nie chce się pokazać
reklama
PałkaZapałka
Może jakieś układanki, puzzle z literkami i cyferkami w różnych kolorach żeby jeszcze kolory poćwiczyć. Mój bratanek w maju skończył dwa lata i umiał się skupić wcześniej właśnie na takich ukladankach, teraz jak widzi drukowane litery to umie je rozpoznac która jest ktora i cyfry też rozpoznaje.