reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
@Nadziejka2021 ma Duplo i megablocks i prędzej nam każe układać niż sama :/ owoce i lekarza ma i bardzo lubi :) teraz czekamy na prawdziwy stetoskop- posłucha naszych serc i może dzidziola usłyszy 😉 a dentysta mnie przeraża 😂
@Nadziejka2021 ma Duplo i megablocks i prędzej nam każe układać niż sama :/ owoce i lekarza ma i bardzo lubi :) teraz czekamy na prawdziwy stetoskop- posłucha naszych serc i może dzidziola usłyszy 😉 a dentysta mnie przeraża 😂
hahah mnie tez przeraża ale ona była ostatnio na wizycie u dentysty i UWAGA jej się podobało 😱😱😱 wiec dlatego taki prezent 😁 ale tez widziałam ogólnie takie zestawy lekarskie gdzie są wnętrzności 🤦‍♀️ ale w sumie fajnie to wyglądało takie zabawkowe - ale postawiłam na dentystę

O taaak, kocham ❤
Twoje pytanie powinno brzmieć, czemu pistacje sa takie drogie. 🙈😂
a ja jeszcze uwielbiam orzechy laskowe prażone z lidla !!!!! To jest dopiero dobre !!!! I one kosztują ok 10 zł. A czasami mniej na promocji - polecam
Aaaa no i tez spróbujcie je maczać w jakiejś czekoladzie (w sensie krem orzechowy) ale tak jak już pisałam - ja nie jem słodyczy teraz !!!! 🤩😁

Miałam ostatnio połówkowe i wyszło w porządku. Teraz z ostatniego badania wychodzi że dziecko może być zdrowe. Lecz nadal nie wiadomo dlaczego była tak duża przezierności karkowa. Amniopunkcja miała rozwiać wszelkie wątpliwości. Żaden lekarz nie da mi gwarancji. Oni nawet nie chcą mi dawać dużych nadzieji. Zawsze mówią że trzeba zobaczyć co wyjdzie na amnio. Koło się zamyka, bo amnio nie chce również dać wyników.
Kochana ja wierzę, że będzie wszystko dobrze. Możesz przypomnieć ile wynosiła przezierność?
Mogę napisać tylko tyle od siebie, że u mnie w rodzinie urodzila się dzidzia o przezorności 18 i T21 1:4 T18 1:10 a T13 1:14
Wyobraźcie sobie, że dzidzia ma dziurkę w serduszku, ale ta zastawka ma się zamknąć i lekkie inne dolegliwości które da się rozwiązać. Ćwiczeniami i zabiegami. Dzidzia rośnie, jest piękna i aż chce się żyć.

Jestem całym serem z Tobą ❤️

U mnie kość nosowa dalej bue uwidoczniona, bo młoda nie chce się pokazać 🤷‍♀️

reklama
Może jakieś układanki, puzzle z literkami i cyferkami w różnych kolorach żeby jeszcze kolory poćwiczyć. Mój bratanek w maju skończył dwa lata i umiał się skupić wcześniej właśnie na takich ukladankach, teraz jak widzi drukowane litery to umie je rozpoznac która jest ktora i cyfry też rozpoznaje.

Do góry