reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Dziewczyny czy macie jakieś fajne zabawki co naprawdę dziecko się zainteresowało? Ja dalej szukam prezentu na święta dla dwu latka mojego, szukam czegoś mądrego, żeby go wciągnęło i rozwijało hmm jakieś pomysły? 🤔😂
U mnie zainteresowanie autami i ksiazkami ostatnio. Na mikołaja dostanie wlasnie książki i kilka nowych resoraków. Na święta chyba rowerek biegowy, ale też bym chciała mu kupić coś mądrego co by go czegoś nauczyło.

reklama
@Nadziejka2021 trzymam kciuki za postanowienie!! :)

@kika1kika mój gin już mi powiedział, że jak skończę karmić to on mi może wypisać skierowania na krzywe jak będę chciała. Już nie zamierzam się prosić rodzinnych.

@Patii_666 też jestem na tym samym etapie szukania zabawek 🤦 wymyśliłam już babciom prezenty dla młodej, a sama nie wiem co jej kupić, by się czymś zainteresowała :/ póki co kupiłam dziś wóz straży pożarnej z pepco 😂 obejrzałam milion filmików na YT i dalej nic nie wiem :/
Książki oczywiście też będą, cała sterta 😃

@Pauliska757 też myślę o rowerku tylko nie wiem czy już nie z pedałami. Robiliśmy podejście do bieguska i nie podeszło :/

@kika1kika mój gin już mi powiedział, że jak skończę karmić to on mi może wypisać skierowania na krzywe jak będę chciała. Już nie zamierzam się prosić rodzinnych.

@Patii_666 też jestem na tym samym etapie szukania zabawek 🤦 wymyśliłam już babciom prezenty dla młodej, a sama nie wiem co jej kupić, by się czymś zainteresowała :/ póki co kupiłam dziś wóz straży pożarnej z pepco 😂 obejrzałam milion filmików na YT i dalej nic nie wiem :/

@Pauliska757 też myślę o rowerku tylko nie wiem czy już nie z pedałami. Robiliśmy podejście do bieguska i nie podeszło :/
Czy ten wóz strażacki warty jest swojej ceny? Syn zachwycał się jak widział gazetke z pepco a nie byłam żeby zobaczyć go na żywo

Hello. :-)
Dziewczyny czy któraś zmaga się z niedoczynnością tarczycy w ciąży, obecnie jestem w 19+4 i dziś zrobiłam sobie kontrolnie TSH i wyszło 0.887 qIU/ml czy to jest prawidłowa norma czy za niska 🤔 aa dodam że biorę Letrox 75 raz dziennie.
Dziękuję za każdą odp, pozdrawiam 😘
Ja mam hashimoto i niedoczynność, do ciąży TSH około 1, teraz niestety zwariowało i jest na bardzo niskim poziomie, aktualnie: 0,26, najważniejsze jest FT4, mniej FT3, u mnie FT4 w dolnych granicach, ale na szczęście nie poniżej normy, jestem na dawce euthyroxu 75, od 10 lat, robię badania TSH, FT3 i FT4 co 4 tygodnie i konsultuję z endokrynologiem, na razie dawka ta sama bez zmian, dodatkowo witamina D3 i jod w suplementacji i powinno być ok ;)

Ja mam hashimoto i niedoczynność, do ciąży TSH około 1, teraz niestety zwariowało i jest na bardzo niskim poziomie, aktualnie: 0,26, najważniejsze jest FT4, mniej FT3, u mnie FT4 w dolnych granicach, ale na szczęście nie poniżej normy, jestem na dawce euthyroxu 75, od 10 lat, robię badania TSH, FT3 i FT4 co 4 tygodnie i konsultuję z endokrynologiem, na razie dawka ta sama bez zmian, dodatkowo witamina D3 i jod w suplementacji i powinno być ok ;)
Aktualnie 19+0 :)

@Pauliska757 nie mam pojęcia czy jest wart ceny :/ tzn wydawało mi się, że grające samochody są droższe i te 40 zł wydawało mi się malo. Do tego jest kask. Młoda ma fazę na kicie kocie i straż pozarna, więc stwierdziłam, że wezmę. Tym bardziej, że zabardzo nie chodzę po sklepach i nie jestem w stanie porównać cen. No i jeszcze się nie specjalizuje w samichodzikach- to przede mną 😂

dla chłopca to nie wiem bo w rodzinie same dziewczynki a jednemu chłopcu który jest to wszyscy lego zawsze kupowali 🤷🏼‍♀️ oczywiście składali za niego i później i tak wszystko się kurzyło na półce. Chyba ze lego duplo to może to dla dwulatka będzie łatwe do układania. A co do dziewczynek to kuzynki córka dwa latka jak miała (teraz 3,5) to właśnie lego duplo a później jakoś zaraz różne warzywa owoce kasa do sklepu ogólnie bardzo się w sklep lubiła bawić :) no a teraz to zestaw lekarza

To powinnam jutro zrobić FT3 i FT4 jeszcze, bo tylko kazał sprawdzić mi samo TSH 😐

reklama
Do góry