reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja miałam tak , że poszłam jednego dnia i miałam szyjke 3 cm , a po tygodniu 3,4 cm. Moja ginekolog powiedziała, że być może za pierwszym razem była mierzona w skurczu. W tej chwili mam szyjke 3,8 cm czyli się wydłużyla jeszcze bardziej , a powiem szczerze nie leżę w ciągu dnia zbyt długo. Dzisiaj miałaś mierzoną szyjkę za pomocą USG dopochwowego ?
Tak za pomocą usg dop, we wtorek również, dlatego tym bardziej tego nie rozumiem 🤷‍♀️

reklama
Ja dzisiaj jadę przeglądać ciuszki po córce kuzynki. Ma wielki karton ciuszkow. 🙈 Czekało to jakies 7 lat, swoją drogą ciekawe czy do czegoś sie jeszcze nadają. 🤔
U nas w rodzinie ciagle sami chłopcy i czekały różowe ciuszki na swoją księżniczkę. 😂😂😂❤️

W ogole zastanawiam sie nad kupnem małych wieszaczków na te maleńkie ubranka. Wiecie Gdzie takie moge zamówić? 🤔

Ja dzisiaj jadę przeglądać ciuszki po córce kuzynki. Ma wielki karton ciuszkow. 🙈 Czekało to jakies 7 lat, swoją drogą ciekawe czy do czegoś sie jeszcze nadają. 🤔
U nas w rodzinie ciagle sami chłopcy i czekały różowe ciuszki na swoją księżniczkę. 😂😂😂

W ogole zastanawiam sie nad kupnem małych wieszaczków na te maleńkie ubranka. Wiecie Gdzie takie moge zamówić? 🤔
Ikea na pewno ma wieszaki dla dzieci :)

U nas w rodzinie ciagle sami chłopcy i czekały różowe ciuszki na swoją księżniczkę. 😂😂😂❤️

Pewnie na aliexpress będzie tego sporo tam chyba wszystko jest

Ja się dziwnie czuje od rana, wzięłam gorący prysznic i mnie osłabiło :/ a też zabieram się za porządki w zabawkach i butach po młodej.
Myślicie, że chlopina nie będzie miał mi za złe różową karuzelę do łóżeczka? 😂 Przecież mu drugiej kupować nie będę :p
Wstawiam zdjęcie moje i moich dwóch kuzynów 😂 przy tym różowa karuzela to pikuś 😂😂😂😂
A jak to Kiler mówi prawdziwy mężczyzna różu się nie wstydzi (i chodzi po mieszkaniu w różowych klapkach z kokardkami)

Załączniki

• FB_IMG_1605557891108.jpg
    FB_IMG_1605557891108.jpg
    56,2 KB · Wyświetleń: 63

U nas na odwrót same dziewczyny (oprócz mojego syna). Więc ubranek nie będę miała od kogoś wziąść a po swoim synku już nic nie mam. Wyprawkę będę musiała zbierać od podstaw.

Wieszaki napewno są na allegro.

@magdula36 dzidziusiowi napewno nie będzie przeszkadzało 😂 Ale nie wiem co na to jego tata 😂

reklama
Do góry