reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja po wizycie. Szyjka dalej 3. 5cm prawie, wszystko pozamykane także ok. Narazie kaszel tego nie rusza ufff. No i nadal jest dziewczyna, ale jakos ciężko nam z mężem uwierzyc. Teraz za tydzien mam panstwowa wizytę u innego lekarza u tego co mowil ze prawdopodobnie chlopak i zobaczymy co teraz powie. A 15 grudnia mam połówkowe u syna tego lekarza do którego chodzę prywatnie bo tez jest ginekologiem genetykiem. I jak on potwierdzi dziewczynę to juz wtedy uwierzę
Ja mam termin na maj i dziś miałam usg jest to 16 tydzień i mówi ze chłopak ale j siusiaka nie widzę na tym zdjęciu ...jak myślicie
36FFF824-9EBF-4BE5-98E9-19651FC69D69.jpeg

reklama
Cześć dziewczyny Tak rzadko tu zaglądam. Jakoś brak czasu mi na wszystko 😐Jeszcze pracuje ale 7 grudnia mam wizytę i postanowiłam że ide na L4 bo już mnie męczy ta biegania. A u Was co słychać jak samopoczucie, też macie bóle w pachwinach i wstajecie na siusiu w nocy? U mnie już 23 tydzień i podobno dziewczynka ma być 😀

Dziewczyny czy, szyjka może się wydłużyć pod wpływem leżenia.?
Od wtorku gdzie usłyszałam że mam 2.7 do dziś leżałam płasko, tylko WC i drobne jedzenie.
Bolal mmie brzuch dziś i twardniał a na dole aż mnie ciąglo i pojechałam do lekarza, innego... Dziś okazało się że szyjka ma 3.9 🤷‍♀️
O co tu chodzi ?

Od wtorku gdzie usłyszałam że mam 2.7 do dziś leżałam płasko, tylko WC i drobne jedzenie.
Bolal mmie brzuch dziś i twardniał a na dole aż mnie ciąglo i pojechałam do lekarza, innego... Dziś okazało się że szyjka ma 3.9 🤷‍♀️
O co tu chodzi ?
Mi osobišcie lekarz powiedział że to działa w jedną stronę. Że albo będzie się skracać albo się zatrzyma. Nie wiem jak to ma się w rzeczywistości

O co tu chodzi ?

Może miałaś źle zmierzoną. Tylko teraz nie wiadomo który lekarz ma rację 🤦
Jedyne wyjście to chyba pójście do jeszcze jednego bo nie widzę innego rozwiązania.

reklama
Do góry