reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Oni się nie skapli że coś jest nie tak. Dopiero jak zaczęłam mówić że płeć się nie zgadza bo lekarz mówił że będzie chłopiec a w wynikach wyszła im dziewczynka. Wtedy połączyli fakty i się okazało że coś jest nie tak z wynikami. Bo na usg im też wyszedł chłopak.
🤯🤯🤯🤯
No to jest przegięcie... Może próbki pomieszali...i dostałaś cudze wyniki 😳😳😳

reklama
🤯🤯🤯🤯
No to jest przegięcie... Może próbki pomieszali...i dostałaś cudze wyniki 😳😳😳

Nie mam zielonego pojęcia co poszło nie tak i nie moja w tym głowa żeby tego dochodzić. Mówią że najprawdopodobniej to moja próbka a nie dziecka i dlatego żeńska. Ale czy tak faktycznie jest to się raczej nie dowiem.
Jeśli chodzi o cudze wyniki to też tak w pierwszej chwili pomyślałam bo jeszcze jedna dziewczyna miała amnio zaraz po mnie.
Nie wiem co tam naprawdę zaszło.

Załączniki

• Screenshot_2020-11-27-13-30-02-168_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-11-27-13-30-02-168_com.android.chrome.jpg
    180,2 KB · Wyświetleń: 74
Ostatnia edycja:
Szpital chociaż poczuwa się do odpowiedzialności i za darmo zrobią mi Fisha. Przynajmniej będę krócej czekać a nie kolejne dwa tygodnie, bo już całkiem bym zwariowała.
to dobrze ze zaproponowali to. Fish to chyba kilka dni. Będziesz już coś wiedzieć i może bedzie już mniej nerwów. Trzymam kciuki

Chyba źle pobrana ale oni sami nie wiedzą a jak to mogło się stać.
Chyba nikt się tego nie spodziewał...
A ja to już w szczególności.
Myślałam że będę już wiedziała na czym stoję a teraz znajduję się w punkcie wyjścia.
ja byłam kiedyś na wizycie u genetyka i wspomniał ze czasem hodowla nie wychodzi. Nie wchodziłam wtedy w szczegóły ale pewnie przyczyn może być wiele

Powiem Wam, ze tak mnie muszą te promocje
Ja rozważam czy zakupić na lullalove to. A mówiłam, że będę czekać do stycznia albo lutego 🤦‍♀️
A sobie kupiłam 3 spódnice 😂
Właśnie mnie tez kuszą te promocje 🙈 i nie wiem czy nie kupię czegoś 😂😂
Nie mam zielonego pojęcia co poszło nie tak i nie moja w tym głowa żeby tego dochodzić. Mówią że najprawdopodobniej to moja próbka a nie dziecka i dlatego żeńska. Ale czy tak faktycznie jest to się raczej nie dowiem.
Jeśli chodzi o cudze wyniki to też tak w pierwszej chwili pomyślałam bo jeszcze jedna dziewczyna miała amnio zaraz po mnie.
Nie wiem co tam naprawdę zaszło.

Myszko kochana, przykro mi bardzo, ze taki pech. :(
Tule Cie mocno!! I wysyłam wsparcie ❤️

Ja po wizycie. Szyjka dalej 3. 5cm prawie, wszystko pozamykane także ok. Narazie kaszel tego nie rusza ufff. No i nadal jest dziewczyna, ale jakos ciężko nam z mężem uwierzyc. Teraz za tydzien mam panstwowa wizytę u innego lekarza u tego co mowil ze prawdopodobnie chlopak i zobaczymy co teraz powie. A 15 grudnia mam połówkowe u syna tego lekarza do którego chodzę prywatnie bo tez jest ginekologiem genetykiem. I jak on potwierdzi dziewczynę to juz wtedy uwierzę

reklama
Do góry