reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Z kotem zrobiłam raz podejście do choinki. Postała może tydzień. Masakra
@sad1717 mój kot jakoś nie reagował zbytnio na choinkę. W ciągu tych 18 lat może raz na nią wszedł, stłukł w sumie kilka bombek wiszących na dole i podjadł trochę łańcucha, więc mało szkód 😉
No ciekawe co to będzie 🤔 Na szczęście bombki mam plastikowe to może szkód większych nie będzie :) W ogóle moja choinka jest nie duża ale czarna ze srebrnymi końcówkami, uwielbiam ją 😍

A dziś tak pomyślałam o Tobie bo widzialam cię na ogolnym, kupę czasu cię nie było tu na forum. Co u ciebie? Wiadomo już czy Córcia czy synek?
Ja już po połówkowych. Córa była na prenatalnych i tak została 😁 ogólnie leżę cały czas bo brzuch boli, w międzyczasie jakiś krwiak się przyplątał ale ulotnil. Ogólnie jak nie urok to... Moje wyniki i USG wychodzi wszystko idealnie, książkowo. Gin mi powiedział że miałam za bardzo umięśniony brzuch i dlatego tak to boli bo jak ktoś ma słabe mięśnie to się łatwo rozciagaja, rozchodzą, także nie warto być wysportowana 😂

Ja już po połówkowych. Córa była na prenatalnych i tak została 😁 ogólnie leżę cały czas bo brzuch boli, w międzyczasie jakiś krwiak się przyplątał ale ulotnil. Ogólnie jak nie urok to... Moje wyniki i USG wychodzi wszystko idealnie, książkowo. Gin mi powiedział że miałam za bardzo umięśniony brzuch i dlatego tak to boli bo jak ktoś ma słabe mięśnie to się łatwo rozciagaja, rozchodzą, także nie warto być wysportowana 😂
Super kochana, teraz dużo odpoczywaj ❤️

O tak, ja mogę powiedzieć że już w miarę regularnie czuje, wczoraj na noc jak kopała to mój był w szoku że tak czuć już,, a ta kiedy termin masz?
15 kwietnia.
My wczoraj też leżeliśmy na łyżeczkę (ja byłam duza) i brzuszkiem przytulałam się do pleców starego to aż się przestaszyl tak go po kręgosłupie bombardowala 😂 no i nawet widać jak brzuch się trzęsie. Czytam że niektóre dziewczyny w 22 tyg dopiero zaczynają czuć ruchy a ja w 19 już się czuje jakby mi tam mały źrebak wirgał 😂😂

15 kwietnia.
My wczoraj też leżeliśmy na łyżeczkę (ja byłam duza) i brzuszkiem przytulałam się do pleców starego to aż się przestaszyl tak go po kręgosłupie bombardowala 😂 no i nawet widać jak brzuch się trzęsie. Czytam że niektóre dziewczyny w 22 tyg dopiero zaczynają czuć ruchy a ja w 19 już się czuje jakby mi tam mały źrebak wirgał 😂😂
Oo to super, u mnie jeszcze nie widać na gole oko ruchów tylko czuć przez rękę, ale pamiętam u nas Tez takie akcje były w pierwszej ciąży 🤣

reklama
Do góry