Madllen_pleasure
Fanka BB :)
Oj tak. Moja kopie tak, że brzuch mi się ruszaWasze dzidziusie też tak kopią?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak. Moja kopie tak, że brzuch mi się ruszaWasze dzidziusie też tak kopią?
O tak pierwsza ciąża to super czas, pierwsze usg, kopniaczki, ciuszki, w drugie niestety to ani dla mnie ani dla partnera nie ma już woow, czuje ruchy to czuje się spokojniejsza ale jakoś brak ekscytacji, nawet zauważyłam że mało brzuch dotykam, a co dopiero żeby mój dotykał, a w pierwszej to ciągle nasłuchiwał najpierw uchem potem dłonią itdMyślałam że to my bardziej przeżywamy ciążę itd. ale to faceci chyba bardziej wariują
No bo to już wszystko takie znajome dla was. U nas ciąża po poronieniu więc jeszcze bardziej ekscytacja że się udało.O tak pierwsza ciąża to super czas, pierwsze usg, kopniaczki, ciuszki, w drugie niestety to ani dla mnie ani dla partnera nie ma już woow, czuje ruchy to czuje się spokojniejsza ale jakoś brak ekscytacji, nawet zauważyłam że mało brzuch dotykam, a co dopiero żeby mój dotykał, a w pierwszej to ciągle nasłuchiwał najpierw uchem potem dłonią itd
To super że się udało, to wgl pewnie czekaliście na pierwsze kopniaczki, a imię macie wybrane już?No bo to już wszystko takie znajome dla was. U nas ciąża po poronieniu więc jeszcze bardziej ekscytacja że się udało.
NelaTo super że się udało, to wgl pewnie czekaliście na pierwsze kopniaczki, a imię macie wybrane już?
A u Ciebie syn czy córka ? Imię ?To super że się udało, to wgl pewnie czekaliście na pierwsze kopniaczki, a imię macie wybrane już?
U nas też córka tylko jeszcze bezimienna szukamy imienia nie typowo Polskiego,tak żeby do NL też imię pasowało musimy siąść do tego ale jakoś nie ma kiedy,A u Ciebie syn czy córka ? Imię ?
Wchodzę na to forum ale jak widzę po 200 wiadomości dziennie to nie chce mi się nadrabiać tego czytania i czytam ostatnia stronę po czym stwierdzam że nie wiem o co chodzi i się nie udzielam
U nas też mniej dotykania i nasłuchiwania. W pierwszej ciąży byliśmy sami, mogliśmy się przytulać i głaskać brzuszek całymi dniami. Teraz jest Szymkolec i mniej czasu na leniuchowanie więc stąd chyba mniej dotykania brzuszkaO tak pierwsza ciąża to super czas, pierwsze usg, kopniaczki, ciuszki, w drugie niestety to ani dla mnie ani dla partnera nie ma już woow, czuje ruchy to czuje się spokojniejsza ale jakoś brak ekscytacji, nawet zauważyłam że mało brzuch dotykam, a co dopiero żeby mój dotykał, a w pierwszej to ciągle nasłuchiwał najpierw uchem potem dłonią itd
U nas był dramat bo ja jestem przedszkolanka i każde imię mi się kojarzy z jakimś dzieckiem i nawet jak jest ładne to dla mnie skreślone. Zaznaczyłam w apce 5 imion które mi się podobały i przyszly tatuś podjął ostateczną decyzjęU nas też córka tylko jeszcze bezimienna szukamy imienia nie typowo Polskiego,tak żeby do NL też imię pasowało musimy siąść do tego ale jakoś nie ma kiedy,
No ciekawe co to będzie Na szczęście bombki mam plastikowe to może szkód większych nie będzie W ogóle moja choinka jest nie duża ale czarna ze srebrnymi końcówkami, uwielbiam ją