reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja mam ambitny plan sprzątania w szafkach w tym tygodniu ale nie wiem czy mi się uda... Muszę trochę wygospodarować miejsca na rzeczy małej bo nie dokupie żadnego mebla
Ja mam przygotowane wszystko :) ale najlepsze jest to że 30 listopada mam usg dopiero dowiem się czy chłopak czyd ziewczunka a jak narazie ciuszki mam wszytsko co różowe tak samo 2 wanienki mam też różowe łóżeczko też mam od koleżanki po jej córce ale jest koloru niebieskiego a to może być unikes tak naprawdę :) a najlepsze jest to że mam 2 chłopców 2 i 3 lata a nawet ciuszków po nich nie mam a ni nic

reklama
Mi wrócił ok 18 tygodnia, wcześniej jakbym mogła to bym nic nie jadła. Teraz też nie jem wszystkiego bo mam wstręt ale jem sporo
No u nas juz 18+2, więc moze cos sie zmieni, albo sie nie zmieni. 🙈
Z mężem juz miesiąc temu szafki oproznilismy i miejsce dla maluszka zrobiliśmy. 😂😂 Ten to jak sie zabrał za ogarnianie to pełen wór rzeczy wrzuciliśmy do czerwonego Krzyża 🙈

Czyli coś ze mną nie tak że tak wszystko odkładam hahah. Mam termin marzec/kwiecień więc troszkę szybciej niż wy a jakby pełna rozsypią...mam tylko wózek po bratanku i jedną parę spodenek i bluzeczki na 56 cm. 😂
Ale muszę podgonic tempo bo myślę żeby w lutym mieć już torbę do szpitala spakowana w razie co ;)

Ja znowu mam kiepskie dni. Mam nadzieję że już za niedługo będę miała wyniki i razem z Wami, w pełni, będę mogła cieszyć się ciążą.
Jest mi ciężko, a hormony pewnie jeszcze bardziej to pogłębiają :(
Jeszcze pogoda i ogólna sytuacja nie pomagają. Zawsze przed świętami wszyscy tracą humory, chyba przez tą pogodę i szybsze zachody słońca. Kiedy masz mieć te wyniki?

Screenshot_2020-11-22-20-31-10-250_com.android.chrome.jpg

Jeszcze pogoda i ogólna sytuacja nie pomagają. Zawsze przed świętami wszyscy tracą humory, chyba przez tą pogodę i szybsze zachody słońca. Kiedy masz mieć te wyniki?

Mówili że dwa tygodnie. Czyli wypadałoby w czwartek. Ale jakoś wątpię że przed weekendem je dostanę.
W sumie chciałabym już święta. Może one jakoś postawiłby mnie na nogi.

Ja znowu mam kiepskie dni. Mam nadzieję że już za niedługo będę miała wyniki i razem z Wami, w pełni, będę mogła cieszyć się ciążą.
Jest mi ciężko, a hormony pewnie jeszcze bardziej to pogłębiają :(
Kochana te kiepskie dni u nas to standard. :😢mi wczoraj tak pociekła krew z nosa, ze z pol godziny walczyłam, zeby zatrzymać to cholerstwo. Wszystko ubrudzilam po drodze 🙈
Dzisiaj męża wysłałam do apteki po espumisan bo mam ciagle kolki z nerwów, stresu. Mam nadzieję, ze pomoże. ✊🙊

reklama
Mówili że dwa tygodnie. Czyli wypadałoby w czwartek. Ale jakoś wątpię że przed weekendem je dostanę.
W sumie chciałabym już święta. Może one jakoś postawiłby mnie na nogi.
Jak zrobią zakaz przemieszczania, tak, jak planują, to ja nie wiem, co z tych świąt będzie za radość... Przynajmniej w tym roku choinkę postawie, bo w tamtym się nie udało.

Do góry