reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Tez czekałam czy Kasia sie odezwie.. Tak mi Jej zal.. Druga taka strata.. Boże co ta kobieta musi teraz przeżywać. Ja jak o tym myślę to mi się płakać chce. Tez boję sie o ta ciąże bo 2 wcześniej sie zakonczylu przez rozne problemy a teraz te problemy zaczely sie jeszcze szybciej i strach ma wielkie oczy.. Codziennie płaczę bo tak sie boję czy donoszę do bezpiecznego terminu.. Kaszel, infekcje intymne, nadzerka, cytologia 3 stopien..

reklama
😂 Zaraz pójdę się wysikać i się skończy dzień dziecka 😂
U mnie niestety na wysikaniu sie nie kończy, bo za 5 minut znowu mi sie chce. 😵 Zazwyczaj wieczorami maluch właśnie imprezuje w brzuchu i uciska pęcherz. W nocy 3 razy minimum latam 🙈, a najgorzej jak wybiore sie na spacer nad morze, a tam nie ma opcji zrobienia siusiu gdziekolwiek i pomimo, ze zrobię w domu to zaraz znowu mi sie chce. Masakra 😂🙈

@Margaretka@ chyba to normalna częstotliwość pisania, po prostu ostatnio było gorąco 😁
Ja w pierwszej ciąży chodziłam siku co pół godziny i serio bałam się iść gdzieś, gdzie nie ma toalety, bo non stop chciało mi się siku...
ja w ogole duzo piję i często sikam, ale poczatek ciązy to bałam się isc do sklepu czy na spacer po okolicy.

@Lola13 też tak miałam, że na początku padałam o 21-22, a teraz pomimo tego, że czuję się senna w ciągu dnia to wieczorem mogę spokojnie siedzieć do 21 - aż się mój mąż zdziwił ostatnio, że coś się zmieniło ;)

Mi się spanie popsuło.
Jak tylko się położę, to od razu mi duszno, wszystko mi przeszkadza, poduszka ,kołdra, dziś otworzyłam balkon szeroko a i tak się męczyłam jeszcze z dobrą godzinę ( i tak mam otwarte okna na praktycznie cały czas, na noc obowiązkowo)

reklama
Do góry