reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Tez czekałam czy Kasia sie odezwie.. Tak mi Jej zal.. Druga taka strata.. Boże co ta kobieta musi teraz przeżywać. Ja jak o tym myślę to mi się płakać chce. Tez boję sie o ta ciąże bo 2 wcześniej sie zakonczylu przez rozne problemy a teraz te problemy zaczely sie jeszcze szybciej i strach ma wielkie oczy.. Codziennie płaczę bo tak sie boję czy donoszę do bezpiecznego terminu.. Kaszel, infekcje intymne, nadzerka, cytologia 3 stopien..

reklama
😂 Zaraz pójdę się wysikać i się skończy dzień dziecka 😂
U mnie niestety na wysikaniu sie nie kończy, bo za 5 minut znowu mi sie chce. 😵 Zazwyczaj wieczorami maluch właśnie imprezuje w brzuchu i uciska pęcherz. W nocy 3 razy minimum latam 🙈, a najgorzej jak wybiore sie na spacer nad morze, a tam nie ma opcji zrobienia siusiu gdziekolwiek i pomimo, ze zrobię w domu to zaraz znowu mi sie chce. Masakra 😂🙈

@Margaretka@ chyba to normalna częstotliwość pisania, po prostu ostatnio było gorąco 😁
Ja w pierwszej ciąży chodziłam siku co pół godziny i serio bałam się iść gdzieś, gdzie nie ma toalety, bo non stop chciało mi się siku...
ja w ogole duzo piję i często sikam, ale poczatek ciązy to bałam się isc do sklepu czy na spacer po okolicy.

@Lola13 też tak miałam, że na początku padałam o 21-22, a teraz pomimo tego, że czuję się senna w ciągu dnia to wieczorem mogę spokojnie siedzieć do 21 - aż się mój mąż zdziwił ostatnio, że coś się zmieniło ;)

Mi się spanie popsuło.
Jak tylko się położę, to od razu mi duszno, wszystko mi przeszkadza, poduszka ,kołdra, dziś otworzyłam balkon szeroko a i tak się męczyłam jeszcze z dobrą godzinę ( i tak mam otwarte okna na praktycznie cały czas, na noc obowiązkowo)

reklama
Do góry