reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

A odnośnie hamburgerów to ja bym zjadła takiego z szarpanym mięsem !!!!
O nieee! Na forum będę wchodziła tylko jak będę najedzona, bo tak to robicie mi takie smaki że łaże tylko po kuchni i przegląd szafek robie żeby cokolwiek zjeść żeby zapomnieć o tych pysznościach tutaj😂😂

reklama
Już po wizycie, z Maluszkiem wszystko dobrze, urósł sporo przez te 4 tygodnie 😊 Mogłabym tak podglądać codziennie gdyby tylko się dało 🙂

🥳🥳🥳 Kolejne dobre wieści 🥳🥳🥳
Gratulacje 😘
Ja codziennie podsłuchuje maluszka, niby to nie to samo co podglądanie ale przynajmniej mogę to robić codziennie 😊

Przestańcie z tym jedzeniem bo oszaleje. Przez was zjadłam ptasie mleczko a potem przegryzłam je przecierem z ogórków 🙈🙈🙈 Teraz robię kiełbasę na gorąco 🤤

reklama
Stresuje się bo małej nie czuje 2 dzień
Niecierpliwie czekam do piątku 🙏
A tak to czuje się super ,apetyt jest 😜

Im będziesz się więcej stresować tym mniej będziesz ją czuła. Przynajmniej u mnie tak jest. Dzidzia najchętniej się ujawnia jak się śmieje 🤗 Pewnie przez to że brzuch mi się trzęsie 😉
Może na wieczór da o sobie znać.

Do góry