reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
@PasiastyOgon ja pisałam o tym, że lekarz mi mówił, że najgorzej jak w pierwszym trymestrze, ale czytałam, że mimo wszystko warto uważać i teraz już nie wiem co zrobić z młodą i żłobkiem :/

Kiwi niestety nie miałam, ale bym dala 😉 tam jest banan, pół pęczka pietruszki, trochę soku z cytryny, 2 plastry ananasa, mała łyżeczka miodu i troszeczkę wody.
Tak, wiem kiedy się wpisałaś i wiem też, że byłaś jedną z tych osób, które zaczęły się odzywać na forum dopiero jak padł temat zamkniętego wątku, więc stąd było to wyliczenie ile postów napisałaś żeby Ci pokazać, że to za mało żeby być na prywatnym...Twoja reakcja na to, że nie jesteś na prywatnym też pozostawiła wiele do życzenia...nie omieszkałaś pokazać swojego niezadowolenia tu na ogólnym...selekcja jest zawsze do prywatnych grup, pogadaj sobie z innymi osobami, które na takich grupach są, bo chyba nie masz pojęcia jakie jest znaczenie "zamkniętej" grupy...
Fakt, że nie dałyśmy rady być i tu i tu, niestety, przerosło nas to trochę...tymbardziej, że tutaj zaczęło przybywać nowych osób...ja nie mam czasu nawet czasem na prywatnym posiedzieć i nadrabiam wieczorami po kilkanaście stron, a jak tu jeszcze na ogólnym nadrobić jakieś 40 stron dziennie...nie dałabym rady...nie siedzę na forum całymi dniami, mam rocznego syna, dom, wiele innych obowiązków do ogarnięcia, z resztą sama zobaczysz, że jak wasz prywatny się bardziej rozchula to też nie będziesz miała kiedy wejść na ogólne forum...tak to już jest...
masz dużo racji tylko to tez chodzi o zwykła ludzka życzliwość i kobieca solidarność. I tak jak już wiele osób tu pisało ze jakbyśmy długo nie rozmawiały to prawda jest taka ze nie wiemy kim kto jest. Trzeba ufać ze się fajnie rozmawia i ze nie ma w tym podtekstów. Chodzi tez o to ze nawet duchy które się uaktywniły zaczęły pisać i można było dodać więcej osób a ewentualnie usunąć jeśli nie byłyby aktywne. Zreszta taki pomysł tez był opisywany. Nie trzeba szukać we wszystkim drugiego złego dna a nawet takie podczytywania jeśli komuś sprawiało radość i dawało poczucie pewności dzięki informacja o ciąży jakie można tu przeczytać to czemu ma być to złe i mu odebrane. Zreszta żeby nie było w sumie z tym prywatnym zrobiliście dobra robotę bo wiele osób się ujawniło i piszą sobie do teraz 😁

reklama
Do góry