reklama
mayfly
Fanka BB :)
Polecamy sięPrzez Was jednocześnie mam ochotę na koktajl, kapustę kiszoną, ogórkowa i wielką słodką czekoladę
mayfly
W ogóle chyba u nas będzie Piotruś
@Marynia88 fajnie, że zaglądasz a Ty kiedy poznasz płeć?
@Marynia88 fajnie, że zaglądasz a Ty kiedy poznasz płeć?
Margaretka@
Ja też, ale nue wiem, co na to moja Zosia, a to ona będzie jadła
Napewno jej posmakuje Jak nie to ja z chęcią zjem za nią
Przez Was jednocześnie mam ochotę na koktajl, kapustę kiszoną, ogórkowa i wielką słodką czekoladę
Padłam jak to przeczytałam
Nie wiem czy zjedzenie tego wszystkiego wyszłoby ci na zdrowie
maartulka
@M_P_90 proponuje zerknąć do wątku który założyła Kamiśka odnośnie listy chętnych do wątku zamkniętego - zgłosiłam się jako jedna z pierwszych (druga strona z siedmiu) i jakoś dziwnym trafem nie zostałam przyjęta na prywatny wątek .... więc sorry to nie jest przypadek i przestańcie się wybielać. Same zdecydowałyście kogo zamierzacie dodać do grupy, a kogo nie i napisałam wtedy o tym otwarcie, że jest mi przykro po czym kilka dziewczyn dosadnie wytknęło mi , że mam napisanych od 21 września 60 czy 70 postów, więc jak to ujęto "mi wystarczy wątek publiczny ... ". Uważam i zdania nie zmienię, że taka selekcja osób której tutaj dokonałyście jest nie fair.
mayfly
Kuuurde, już nie ma co męczyć tego wątku. Musztarda po obiedzie jak dla mnie. Teraz będą tylko wzajemne pretensje, które nie prowadzą do niczego. W takich okolicznościach przyjmowanie kolejnych osób do pierwszego prywatnego i tak już jest bez sensu. Piszmy tu, tak jak pisaliśmy do tej pory i nie nakręcajmy się wzajemnie
Karin14
Boze mam dokładnie to samoPrzez Was jednocześnie mam ochotę na koktajl, kapustę kiszoną, ogórkowa i wielką słodką czekoladę
A w ciąży należę do tych niejadków.
Pauliska757
Dziś taka mieszanina smaków że po zupie musiałam zjeść kiszonego ogórka jeszcze mam ciasto galaretkowe ale narazie nie mam miejsca na nie a już mam taką chęć że zaraz pęknę. Kapuśniaczek bym zjadła, a bigos chodzi za mnà kilka dni, taki meeega kwaśny uwielbiam kwaśne smaki, a mój mąż nie, bo potem go męczy zgagaChyba trzeba będzoe ugotować dwa bigosy
mayfly
Kto mi polecał majtki gatta z rossmana? @kika1kika Ty? Kupiłam dziś, faktycznie 16 zł a w dotyku meeega fajne jeszcze nie mierzyłam, ale wzięłam M na w razie czego, będą wygodniejsze
reklama
mayfly
W sensie, że mężowi posłodzisz?Dziś taka mieszanina smaków że po zupie musiałam zjeść kiszonego ogórka jeszcze mam ciasto galaretkowe ale narazie nie mam miejsca na nie a już mam taką chęć że zaraz pęknę. Kapuśniaczek bym zjadła, a bigos chodzi za mnà kilka dni, taki meeega kwaśny uwielbiam kwaśne smaki, a mój mąż nie, bo potem go męczy zgagaChyba trzeba będzoe ugotować dwa bigosy