reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja też, ale nue wiem, co na to moja Zosia, a to ona będzie jadła 😁

Napewno jej posmakuje 😊 Jak nie to ja z chęcią zjem za nią 😂

Przez Was jednocześnie mam ochotę na koktajl, kapustę kiszoną, ogórkowa i wielką słodką czekoladę 🤣🤣🤣🤣

Padłam jak to przeczytałam 😂
Nie wiem czy zjedzenie tego wszystkiego wyszłoby ci na zdrowie 😂

@M_P_90 proponuje zerknąć do wątku który założyła Kamiśka odnośnie listy chętnych do wątku zamkniętego - zgłosiłam się jako jedna z pierwszych (druga strona z siedmiu) i jakoś dziwnym trafem nie zostałam przyjęta na prywatny wątek .... więc sorry to nie jest przypadek i przestańcie się wybielać. Same zdecydowałyście kogo zamierzacie dodać do grupy, a kogo nie i napisałam wtedy o tym otwarcie, że jest mi przykro po czym kilka dziewczyn dosadnie wytknęło mi , że mam napisanych od 21 września 60 czy 70 postów, więc jak to ujęto "mi wystarczy wątek publiczny ... ". Uważam i zdania nie zmienię, że taka selekcja osób której tutaj dokonałyście jest nie fair.

Kuuurde, już nie ma co męczyć tego wątku. Musztarda po obiedzie jak dla mnie. Teraz będą tylko wzajemne pretensje, które nie prowadzą do niczego. W takich okolicznościach przyjmowanie kolejnych osób do pierwszego prywatnego i tak już jest bez sensu. Piszmy tu, tak jak pisaliśmy do tej pory i nie nakręcajmy się wzajemnie ;)

Dziś taka mieszanina smaków że po zupie musiałam zjeść kiszonego ogórka😂 jeszcze mam ciasto galaretkowe ale narazie nie mam miejsca na nie a już mam taką chęć że zaraz pęknę. Kapuśniaczek bym zjadła, a bigos chodzi za mnà kilka dni, taki meeega kwaśny🤤 uwielbiam kwaśne smaki, a mój mąż nie, bo potem go męczy zgaga🙄Chyba trzeba będzoe ugotować dwa bigosy😂

reklama
Dziś taka mieszanina smaków że po zupie musiałam zjeść kiszonego ogórka😂 jeszcze mam ciasto galaretkowe ale narazie nie mam miejsca na nie a już mam taką chęć że zaraz pęknę. Kapuśniaczek bym zjadła, a bigos chodzi za mnà kilka dni, taki meeega kwaśny🤤 uwielbiam kwaśne smaki, a mój mąż nie, bo potem go męczy zgaga🙄Chyba trzeba będzoe ugotować dwa bigosy😂
W sensie, że mężowi posłodzisz? 😁

Do góry