reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

@Ladybird1989 a czymś tłumaczyli to, że nie powinno być w składzie żelaza? Ja całą pierwszą ciąże i 1,5 roku karmienia brałam prenatal z żelazem, teraz też biorę.
A ja muszę brać żelazo dodatkowo bo mi hemoglobina leci w dół 🙄 , ale nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych jak na razie. Dzidzia też ok , a biorę już prawie miesiąc to żelazo :)

reklama
Dokładnie! Szczerze mówiąc do głowy by mi nie przyszło, że naprawdę komuś w ogóle by się chciało "wynosić" jakieś informacje z takiego forum.
Dziewczyny z wątku prywatnego - same się podzieliłyście i odtrąciłyście nas, czyli te dziewczyny które udzielały się w mniejszym stopniu... nam wszystkim było po prostu po ludzku przykro bo sorry, ale po co był tworzony wątek "lista chętnych do forum zamkniętego" ? Po tym jak się wszystkie zgłosiłyśmy Wy dokonałyście swojej własnej selekcji osób , a teraz jak już stworzyłyśmy sobie drugi wątek i to po takim czasie (ja za chwilkę zaczynam 6 miesiąc ciąży) to wyczuwam tutaj jakieś dziwne "pretensje" :/
No nie to ja się muszę tutaj odezwać, bo normalnie krew mnie zalewa dosłownie...wy macie do nas pretensje, że nie zostałyście dodane do prywatnego wątku, bo albo się nie wpisałyście na listę do prywatnego (ciężko uwierzyć w to, że można było jej nie zauważyć skoro była wałkowana kilka dni!! i nawet "duchy" się przez to nagle potrafiły ujawnić!) albo byłyście na tyle krótko aktywne, że siłą rzeczy nie zostałyście wprowadzone do grupy prywatnej, ponieważ jej założenie było jasne - są tam osoby, które się udzielają na bieżąco, które znamy i przed którymi możemy się bardziej otworzyć, bo na tym polega grupa zamknięta, a nie tylko na dodawaniu zdjęć brzuszków itp...
Ja osobiście byłam zaskoczona, że nie ma w grupie kilku osób, które były z nami od początku, bo jestem tutaj jedną z "najstarszych" stażem, więc wiem, kto tu wcześniej był, kto ujawnił się w międzyczasie, a kto dopiero jak poszedł temat, że otwieramy prywatny wątek i jeszcze miał czelność napisać, że nas sobie CZYTA, bo nie ma odwagi się ujawnić! 😱😱😱 to była bezczelność! 😡 ale dowiedziałam się później, że nie ma ich, bo się nie wpisały na listę to do kogo pretensje??? Do nas??? No sorry, ale o liście było mówione kilka dni! ...a co do wynoszenia informacji to jedna osoba tu wczoraj pokazała, że faktycznie "nie ma to miejsca" wypisując jeszcze zanim decyzja została podjęta na prywatnym ( bo chcieliśmy żeby wszyscy mieli prawo się wypowiedzieć na ten temat), że nie chcemy "starszych" stażem dziewczyn z ogólnego przyjąć, co jest bzdurą, bo my ten temat poruszamy od kilku dni i okazuje się nawet, że jedna z was ma dostęp do prywatnego wątku od początku i nie napisała tam ani słowa!!! @mary.m czemu nie powiesz, że masz dostęp do prywatnego??? Czemu słowem się nie potrafiłaś odezwać jak dziewczyny Cię wywoływały nie raz żebyś się odezwała??? Pokażmy jak wyglądają realia, a nie tylko punkt widzenia @magdula36 , która zachowała się po prostu skandalicznie i bezczelnie!
Tak to właśnie wygląda...i przestańcie nas obwiniać za swoje niedopatrzenia, bo to bardzo nie fair

Ja mam w końcu wyniki badań i białych krwinek dalej mam mało 🤷‍♀️ Ale wszystko w normie, mocz też w normie, nawet mi PH spadło do 6, więc sok z żurawiny działa :)
Jedynie zmartwiło mnie to, że wychodzi na to, że nie przechodziłam cytomegalii :/

Ja wstyd się przyznać ale właśnie zjadłam baaaaardzo niezdrowy obiad 🙈🤦🏼‍♀️ frytki jajko sadzone i kapustę kiszoną do tego ... Mniam 😜
Moje dziecię małe to mu trochę tłuszczu dostarczyłam.
Płci dalej nie wiem bo ładnie nam dupkę pokazało 🙂 pewnie kolejna wstydliwa panna 🙂

Ja wstyd się przyznać ale właśnie zjadłam baaaaardzo niezdrowy obiad 🙈🤦🏼‍♀️ frytki jajko sadzone i kapustę kiszoną do tego ... Mniam 😜
Moje dziecię małe to mu trochę tłuszczu dostarczyłam.
Płci dalej nie wiem bo ładnie nam dupkę pokazało 🙂 pewnie kolejna wstydliwa panna 🙂
Kapusta kiszona zdrowa, jajko sadzone też zdrowe, a fryteczki pewnie pieczone w piekarniku😅

Ja zrobiłam kapuśniaku ze swojej kapusty. Jak dla wojska🙈 będziemy chyba tydzień go jeść. A dziecku pesto szpinakowe z indykiem i makaronem. Tylko "trochę" zbyt czosnkowe mi wyszło 😵

Oooo, kapuśniak też bym zjadła 🤤🤤

Nie wiedziałam że coś może być zbyt czosnkowe 😂 Ja czosnek uwielbiam, pod każdą postacią i w każdych ilościach 🙈🙈

reklama
Do góry