reklama
AttreA
Fanka BB :)
Ja do 7.12 czekam, też mam nadzieję się dowiedziećJa będę czekała do 8.12, chyba że i tym razem nie zechce się pokazać poluję od dwóch miesięcy i ciągle plecami do świata
PałkaZapałka
No właśnie tak mi się wydawało, że to niemożliwe zeby państwo sponsorowało jeszcze to. Ale może nadal ktoś skorzysta wiedząc, że ZUS dołoży ze swojej strony do składekWybaczcie za wprowadzenie w błąd!! Ta umowa aktywizacyjna to pozwala na pokrycie składek ZUS tylko! Może jest coś jeszcze faktycznie na pokrycie 'wynagrodzenia'.
Oruszka88
Ale to jest zdjecie z 14 tyg i tu widzial jeden lekarz dziewuszke a u innego lekarza na innym sprzecie widzial chłopca ale mi nie pokazal tego na usg bo juz wylaczylni dopiero powiedzial. A nie ukrywam ze pragne córkę bo 2 synków juz mamHm...raczej nie bardzo sie znam na zdjęciach ale z tego co przejrzałam ich kilka to raczej chłopca z tego mieć nie będziesz niewiem gdzie ten lekarz widział cokolwiek?
maartulka
Hej.czy jest w śród nas jakaś szczęściara która zna juz płeć maluszka? Ja muszę czekać na taką możliwość do 10grudnia
U mnie najprawdopodobniej będzie chłopczyk . W poniedziałek mam połówkowe , więc mam nadzieję, że mi Pani doktor to potwierdzi
Kasia0685
Hejka, ja też jeszcze niewiem czy będzie dziewczynka czy chłopiec. Może jutro poznam płeć jak dobrze pójdzie... Wczoraj u mnie też kapusciano, a potem chipsowo niestety.
Nie mam pomysłów na zdrowe posiłki, a chciałbym trochę zdrowiej i bardziej urozmaicono jeść. Ale też nie chce mi się cały dzień stać przy garach. Macie jakieś pomysły na zdrowe posiłki? Miłego dnia dziewczyny
Nie mam pomysłów na zdrowe posiłki, a chciałbym trochę zdrowiej i bardziej urozmaicono jeść. Ale też nie chce mi się cały dzień stać przy garach. Macie jakieś pomysły na zdrowe posiłki? Miłego dnia dziewczyny
A ja mam 2dziewczynki i liczę na chłopca ale no czas pokazeAle to jest zdjecie z 14 tyg i tu widzial jeden lekarz dziewuszke a u innego lekarza na innym sprzecie widzial chłopca ale mi nie pokazal tego na usg bo juz wylaczylni dopiero powiedzial. A nie ukrywam ze pragne córkę bo 2 synków juz mam
No właśnie jestem załamanaCoo... To jak on sprawdza czy dziecko rośnie prawidłowo, czy wszystko okej? Po czym to wnioskuje jak nie robi usg
Martxx1
A ja kurde nie mogę wytrzymać 4 tyg od wizyty do wizytyNa NFZ są tylko 3 w czasie ciąży i przy niektórych pakietach medycznych też tylko 3 USG na całą ciążę i po prostu nie robią częściej. Niektóre dziewczyny z zagranicy pisały, że w ich krajach to też taki standard, że się nie robi.
reklama
mayfly
Poszukaj różnych przepisów alaantkoweblw. To przepisy i dla dzieci i dla dorosłych, jeśli mocniej doprawisz. Nie jestem fanem wszystkich, bo niektóre są mocno przekombinowane, ale do wielu wracam z chęcią. Zmieniają myślenie o zdrowym gotowaniu, a przy okazji można poćwiczyć na okres rozszerzania dietyHejka, ja też jeszcze niewiem czy będzie dziewczynka czy chłopiec. Może jutro poznam płeć jak dobrze pójdzie... Wczoraj u mnie też kapusciano, a potem chipsowo niestety.