reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ale mam przeczucie ze urodzę w 38tyg jak zawsze i że będę mama z marca.. Nie kwietnia 🙄. Zobaczymy...
u mnie to zawsze po terminie rodziłam 😉😉 tydzień ...
1 ciąża 10 godzin
2 ciąża 20 minut bez skończy tak to mogę rodzic co roku
3 ciąża 1 godz ... z chłopcami bóle z krzyża i brzucha a z córka tylko mi się brzuch napinal 😉😉 ona do mnie ze rodzimy a ja ze nic nie czuje to mnie do ktg podłączyła i wtedy mówiła kiedy przeć 😅😂😂

reklama
1 ciąża 10 godzin
3 ciąża 1 godz ... z chłopcami bóle z krzyża i brzucha a z córka tylko mi się brzuch napinal 😉😉 ona do mnie ze rodzimy a ja ze nic nie czuje to mnie do ktg podłączyła i wtedy mówiła kiedy przeć 😅😂😂
No i mnie w 38 tyg więc nastawiam się że teraz też tak będzie syn 6.5h.. Córka 2.5h.i powiem Ci ze wolałabym syna Rodzic w 6.5 niż corke 🤪

1 ciąża 10 godzin
20 minut... No pozazdrościć.. Taka to Rodzic może

Jestem z siebie dumna bo w tej zacofanej Angli znalazlam jakas klinike i zaklepalam sobie Usg na 25 sierpien powinnam juz byc w 7 tyg wtedy.Oczywiscie Usg z sonografem a nie lekarzem no ale tez wiedza co robia.Dzwonila tez do mnie polozna i mija pierwsza wizyta z polozna odbedzie sie przez telefon,12 wrzesnia pomiedzy 8:00 a 17:00,tak wiec cudownie....zaraz po tym pewnie beda mnie na usg zapisywac by sie wyrobic przed 12 tyg.
Ja bym chciala zrobic tez to badanie z krwi na choroby genetyczne,ale to tyle kasy ale mialabym spokoj

Muszę się was coś zapytać🙈ale się nie śmiejcie bo już nie pamiętam, śpiciena brzuchu? Leżycie na brzuchu? Do kiedy bezpiecznie można sobie tak leżeć na brzuchu?🙈

Muszę się was coś zapytać🙈ale się nie śmiejcie bo już nie pamiętam, śpiciena brzuchu? Leżycie na brzuchu? Do kiedy bezpiecznie można sobie tak leżeć na brzuchu?🙈
Ja nie leżę bo mnie boli.. A do kiedy nie mam pojęcia... 🙄. Ja mam za to problem z twarzą... Wylazły mi krosty i nie wiem co z nimi robić... Zawsze cera świetna a teraz. 😭

Ja w pierwszej spałam bardzo długo na brzuchu prawie do końca ciąży, tylko ja nie śpię tak całkowicie na brzuchu tylko tak jednym boczkiem na brzuchu, nie wiem czy ktoś wie o co chodzi 😜a w tej to jakoś mi nie wygodnie już..

reklama
Do góry