reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ale mam przeczucie ze urodzę w 38tyg jak zawsze i że będę mama z marca.. Nie kwietnia 🙄. Zobaczymy...
u mnie to zawsze po terminie rodziłam 😉😉 tydzień ...
1 ciąża 10 godzin
2 ciąża 20 minut bez skończy tak to mogę rodzic co roku
3 ciąża 1 godz ... z chłopcami bóle z krzyża i brzucha a z córka tylko mi się brzuch napinal 😉😉 ona do mnie ze rodzimy a ja ze nic nie czuje to mnie do ktg podłączyła i wtedy mówiła kiedy przeć 😅😂😂

reklama
1 ciąża 10 godzin
3 ciąża 1 godz ... z chłopcami bóle z krzyża i brzucha a z córka tylko mi się brzuch napinal 😉😉 ona do mnie ze rodzimy a ja ze nic nie czuje to mnie do ktg podłączyła i wtedy mówiła kiedy przeć 😅😂😂
No i mnie w 38 tyg więc nastawiam się że teraz też tak będzie syn 6.5h.. Córka 2.5h.i powiem Ci ze wolałabym syna Rodzic w 6.5 niż corke 🤪

1 ciąża 10 godzin
20 minut... No pozazdrościć.. Taka to Rodzic może

Jestem z siebie dumna bo w tej zacofanej Angli znalazlam jakas klinike i zaklepalam sobie Usg na 25 sierpien powinnam juz byc w 7 tyg wtedy.Oczywiscie Usg z sonografem a nie lekarzem no ale tez wiedza co robia.Dzwonila tez do mnie polozna i mija pierwsza wizyta z polozna odbedzie sie przez telefon,12 wrzesnia pomiedzy 8:00 a 17:00,tak wiec cudownie....zaraz po tym pewnie beda mnie na usg zapisywac by sie wyrobic przed 12 tyg.
Ja bym chciala zrobic tez to badanie z krwi na choroby genetyczne,ale to tyle kasy ale mialabym spokoj

Muszę się was coś zapytać🙈ale się nie śmiejcie bo już nie pamiętam, śpiciena brzuchu? Leżycie na brzuchu? Do kiedy bezpiecznie można sobie tak leżeć na brzuchu?🙈

Muszę się was coś zapytać🙈ale się nie śmiejcie bo już nie pamiętam, śpiciena brzuchu? Leżycie na brzuchu? Do kiedy bezpiecznie można sobie tak leżeć na brzuchu?🙈
Ja nie leżę bo mnie boli.. A do kiedy nie mam pojęcia... 🙄. Ja mam za to problem z twarzą... Wylazły mi krosty i nie wiem co z nimi robić... Zawsze cera świetna a teraz. 😭

Ja w pierwszej spałam bardzo długo na brzuchu prawie do końca ciąży, tylko ja nie śpię tak całkowicie na brzuchu tylko tak jednym boczkiem na brzuchu, nie wiem czy ktoś wie o co chodzi 😜a w tej to jakoś mi nie wygodnie już..

reklama
Do góry