reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Może faktycznie masz rację? Te pyknięcia są bezgłośne i takie jakby bąbelki, mam nadzieję, że to to :D Tylko czuję je dość nisko i pośrodku :) W sumie jak patrzyłam to jest bardzo duża różnica wielkości dzidzi między 15tyg, a 20tyg więc u Ciebie pewnie Mąż niedługo wyczuje 😁 My musimy cierpliwie poczekać :)
Ja też czuje ruchy nisko i pośrodku a u mnie 17+4.
Moja 3 latka nie ma jeszcze 9kg xD ja mam 2 takie chudzielce i nadzieje ze 3 tez taki bedzie [emoji1787]
Mój za pare dni dwa lata i waży 11-12kg. A chudy jest jak patyk. Ale nie ma co się dziwić bo non stop biega i skacze🙈

reklama
Ja też czuje ruchy nisko i pośrodku a u mnie 17+4.

Mój za pare dni dwa lata i waży 11-12kg. A chudy jest jak patyk. Ale nie ma co się dziwić bo non stop biega i skacze🙈
Mojemu gdy zaczął chodzić to waga bardzo wolniutko szła w górę a od jakiegoś czasu stanęła w miejscun
O kurcze, to kruszynka:) moj jak mial pol roku to wazyl 11kg. Po roku 15kg... a jak nial 3lata to okolo 20kg😱 zawsze sie musialam nadzwigac:p nigdy nie byl ani gruby ani nawet pulchny, ale jest tak masywnie zbudowany...
To tak jak mój brzdącu, mężczyźni z nich na 100% mega przystojni wyrosną😁😁😁

Cześć Dziewczyny... nie było mnie tu kilka dni i trochę natworzylyscie, ale powoli nadrabiam 😉
Potrzebuje pomocy. Czy któraś z Was, w tej lub poprzedniej ciąży (a może jakaś Wasza znajoma, siostra, kuzynka itp) zmagała się w ciąży z rwą kulszowa? Nie mogę sobie z nią poradzić. Mój lekarz poradził leżeć i niestety tylko paracetamol. Ewentualnie jak będzie „Meksyk” to do szpitala i sterydy 😭 wiadomo, ze chce to odwlec jak najdłużej i dlatego szukam jakiejś porady czy można sobie z tym radzić... jestem na skraju 😔 wiec będę wdzięczna za każda radę...

Może faktycznie masz rację? Te pyknięcia są bezgłośne i takie jakby bąbelki, mam nadzieję, że to to :D Tylko czuję je dość nisko i pośrodku :) W sumie jak patrzyłam to jest bardzo duża różnica wielkości dzidzi między 15tyg, a 20tyg więc u Ciebie pewnie Mąż niedługo wyczuje 😁 My musimy cierpliwie poczekać :)
To na bak to :) ja też na początku miałam takie super pyknięcia jak od szampana a teraz czuję takie inne ruchy ale też jeszcze nie regularnie, czasem raz czy dwa dziennie

Ja też nie wiem jak to zrobic, małego raczej nie odzwyczaję spania u nas, mała będzie w dostawce, mały zawsze śpi po środku, jedynie będę bała się mała brać od jego strony, nie wiem, nie chce o tym myśleć, może ktoś poda fajny pomysł, 😂🤷🏼‍♀️🤦‍♀️

Ale jak to? Wczesniak? Mój teraz na dwa latka miał 14,200
To powiem ci że ja na bilansie 6latka ważyłam niewiele ponad 16 kg. I mama prośba i groźbą nie wiedziała jak mnie podkarmiać 😂

reklama
Ja różnie ale czasem tak niziutko, że mam wrażenie że noga to się na zewnątrz przebije zaraz 😂😂
Ja też tak nisko czasem! Bardziej u góry to rano po przebudzeniu. Wykminiłam sobie, że to dlatego, że jak chodzę za dzieckiem cały dzień to ten w środku się tam zsuwa grawitacyjnie w dół, a po nocy jest wyżej haha :D mam tylko nadzieję, że nie postanowi siedzieć nisko tak jak poprzednik i naciskać na szyjkę...
Jutro wizyta i kontrola szyjki... Kto wizytuje też jutro?

Do góry