reklama
magdula36
Fanka BB :)
@Loli05 ślij litrami!!
@Martus122 ja biorę naleśnika, smaruje ketchupem, sypie stary ser, kładę parówkę, zawijam i podsmażam na patelni pierwszy raz jadłam to na wakacjach 30 lat temu na mazurach
@Martus122 ja biorę naleśnika, smaruje ketchupem, sypie stary ser, kładę parówkę, zawijam i podsmażam na patelni pierwszy raz jadłam to na wakacjach 30 lat temu na mazurach
PałkaZapałka
Jaki termometr bezdotykowy polecacie? Taki, który sprawdzi się i na maleństwie i na dorosłych.
Loli05
Ja mam bez dotykowy i wedlug niego wszyscy w domu mamy hipotermie hahaJaki termometr bezdotykowy polecacie? Taki, który sprawdzi się i na maleństwie i na dorosłych.
Za kazdym razem inna temperatura,masakra,musze kupic taki zwykly pod pache,ewentualnie do ucha
Martus122
Też miałam wczoraj i jak zwykle przesadziłamJa zrobilam 20Litrow barszczu ukrainskiego,zapraszam
Nadziejka2021
no z reguły tak jest ze lekarze się nie wypowiadają na kolegów ale pewnie swoje tez pomyślałaTak zadzwoniłam na prywatny numer pani doktor która mi robiła genetyczne i powiedziałam jej całą sytuację. Wyjaśniła mi wszystko ale nie skomentowała poczynań mojej pani doktor.
G
goscL
Gość
Ja mam z microlife. Bardzo dobre sa. Moj ma jeszcze funkcje sprawdzania temp. otoczenja. Tak, ze jak maly sie urodzil, to mierzylismy nim nawet temp. wode do kapieliJaki termometr bezdotykowy polecacie? Taki, który sprawdzi się i na maleństwie i na dorosłych.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nadziejka2021
a ja mam z kolei takie jakby czasami ukłucia tam. Tzn. Np dziś nie ale wczoraj pare razy miałam. Zapytam lekarza o to ale dopiero w przyszłym tygodniu. Ja tez wyczytałam gdzieś ze ogólnie jeśli dane bóle mijają po odpoczynku lub tym bardziej po nocy to ok. A jak boli cały czas to warto sprawdzićNie wiem czy chodzi Ci o taki rodzaj "bólu".. ja odczuwam jakbym miała tam wszystko obrzmiałe niekiedy i wczoraj mówiłam o tym lekarzowi,ale stwierdził,że nie jest to nic niepokojącego..
reklama
Martus122
Jak młoda była malutka to używałam bezdotykowego tylko tak kontrolnie, jak było coś wyżej to mierzyłam potem zwykłym i zawsze było wyżej i dokładniej.. także tym bezdotykowym nie ufam za bardzo aczkolwiek przy takim maluszku warto mieć..Ja mam bez dotykowy i wedlug niego wszyscy w domu mamy hipotermie haha
Za kazdym razem inna temperatura,masakra,musze kupic taki zwykly pod pache,ewentualnie do ucha