reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

@sad1717 nie, bo to już utrudnia przepis 😂

@Martxx1 ja jem zazwyczaj bez niczego albo z konfiturą, żadne owoce itd. Rok temu jak byłam z młodą w szpitalu, bo miała jelitowke, to się skusiłam w barze przyszpitalnym na naleśniki z twarożkiem na słodko i po ich zjedzeniu pierwszy raz w życiu też dostałam jelitowki (ja wiem, że to od młodej) ale w życiu już nie tknę takiego naleśnika 😂 dobrze, że pizzy wtedy nie zjadłam 😱

reklama
Ja po wizycie:) wszystko ok. Dzidzia rosnie, wierci sie caly czas, macha nogami itp:) pani doktor powiedziala, ze nie widac jeszcze dokladnie co tam sie kryje. Ale, ze jak by miala zgadywac to wg niej idzie to bardziej w kierunki chlopca niz dziewczynki:) no i mowila, ze poki co zapowiada sie duze dziecko😊

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przekonalyscie mnie tymi naleśnikami i w piekarniku właśnie siedzą muffinki marchewkowe z orzechami (miały być dyniowe z wiśniami ale nie chciało mi się bawić z dynią 🤦) - jakiś nowy przepis więc zobaczymy co to wyjdzie 😊 wracając do tych Waszych naleśników. Koniecznie muszę spróbować z parówka i serem. W życiu nie jadłam i nie wpadlabym na to. Parówki z serem zawsze zawijalam w ciasto francuskie 🤔 to na tej samej zasadzie? Jak dokładnie robicie?

W ogóle moja Olka ma w sobotę 8 urodziny i planuje zamiast torta zrobić sernik gruszkowo-piernikowy - też jakiś nowy twór,ale wygląda nieźle, poza tym ostatnio zrobiłam się sernikowa 😁 młoda ubolewa,że pierwszy raz nikt nie przyjdzie, bo cała moja rodzina na kwarantannie, a teście u szwagierki w innym mieście (zawsze kazała wszystkim się przebierać na swoje halloween party 😂).. no ale musimy jakoś przeżyć, chociaż prowizoryczny tort zrobimy 😊

U mnie jutro naleśniki ruskie - uwielbiam 😊 znowu zgłodniałam od tych wpisów :D
Tu jest tak zawsze 😁 myślisz sobie: dobra będę zdrowo się odżywiać tak jak kazali, a wchodzisz i jadłospis na cały tydzień,aż nie wiadomo od czego zacząć. I potem wjeżdżają wieczorne muffinki 😂 a racjonalne odżywianie "od jutra"

reklama
Do góry