Madllen_pleasure
Fanka BB :)
Ja również polecam te z Lidla. Są tanie, a naprawdę bardzo fajnej jakościPasują mi z Lidla
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja również polecam te z Lidla. Są tanie, a naprawdę bardzo fajnej jakościPasują mi z Lidla
Czekam jak na szpilkach, jestem umówiona z genetykiem na 6 listopada, bo po poronieniu jest za darmo więc skorzystałam. A wyniki mam nadzieję szybciej wyślą ma maila.. Bardzo czekammysle ze tak jak juz dziewczyny pisały ze jakby było coś niepokojącego to by lekarz powiedział. A kiedy wyniki?
Ja 9:00Kto jutro wizytuje że mna? Ja 8:30
Ja 15:00 chyba najpóźniejKto jutro wizytuje że mna? Ja 8:30
Ja 11:00Ja 9:00
Dokładnie, ja to z tych bab, że muszę mieć czarno na białym@Martxx1 na 100% wszysko jest dobrze, wyniki sa prawidłowe, ale super się upewnisz, będziesz spokojniejsza
Ja pierdziu! Co za cudo!U mnie grzanie brzucha było, opiłam się herbatki i wywalony nawet na leżąco Zobacz załącznik 1192900