reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Nie będę marnować słów na to co się dzieje. Ubolewam tylko, że jestem w pracy i nie mogę uczestniczyć w marszu.
Nie wiem jak dam radę dziś do 22, bo wczoraj poszłam spać o 20...
A wstałam o 6 także będzie masakra.
Też mam stresa przed wizyta, bo cały czas myślę o tej kości nosowej, że moja mała nie chciała w ogóle obrócić się przodem do zobaczenia jej..
I czekam na wyniki z badań prenatalnych także całkiem się boję... Ta przezierność 2,3 😔😔😔😔
A kiedy masz usg i kiedy wyniki?

@Martxx1 teściowej wyszedł wynik pozytywny i pół dnia wmawiam sobie objawy 🤦 myślę, że inaczej mi się oddycha, boli serce i drapie gardło 🤦 panikuję o dzidziola 🤷 w czwartek miałam mieć wizytę i nie wiem czy przekładać czy co.

@Nadziejka2021 ja właśnie wyciągnęłam moje spodnie ciążowe i śmiesznie w nich wyglądam 😂 ale brzuch już wywaliło i jest nie do wciągnięcia 😂 Ja nogawki mam dobre teraz, a ważę póki co 5 kg mniej niż w poprzedniej ciąży, więc myślę, że nie ma sensu kupować szerszych nogawek.

@sad1717 to gdzie dokładnie na tym Podlasiu mieszkasz? 🤔😉 Ja staraliśmy się o pierwsze dziecko to zapowiedziałam mojemu, że jak do końca roku się nie uda to ma być kiciol, no to się chłop wziął do roboty i zmajstrował młodą 😂

@Martxx1 teściowej wyszedł wynik pozytywny i pół dnia wmawiam sobie objawy 🤦 myślę, że inaczej mi się oddycha, boli serce i drapie gardło 🤦 panikuję o dzidziola 🤷 w czwartek miałam mieć wizytę i nie wiem czy przekładać czy co.

@Nadziejka2021 ja właśnie wyciągnęłam moje spodnie ciążowe i śmiesznie w nich wyglądam 😂 ale brzuch już wywaliło i jest nie do wciągnięcia 😂 Ja nogawki mam dobre teraz, a ważę póki co 5 kg mniej niż w poprzedniej ciąży, więc myślę, że nie ma sensu kupować szerszych nogawek.

@sad1717 to gdzie dokładnie na tym Podlasiu mieszkasz? 🤔😉 Ja staraliśmy się o pierwsze dziecko to zapowiedziałam mojemu, że jak do końca roku się nie uda to ma być kiciol, no to się chłop wziął do roboty i zmajstrował młodą 😂
No mój też zawsze mówił, że najpierw dziecko, a potem kociol, pewnie myślał, że mi się odechce 😂

Cześć dziewczyny! Ja na szybko, bo w tygodniu u mnie mniej czasu. Siedzę do 16 sama, a moja dwulatka odpuściła sobie ostatnio drzemki🤷

Ja spodni z lidla nie polecam. Wywłóczaja się w kolanach, pas jest krótki i niewygodny. w tych moich przynajmniej... Mam z C&A i przechodziłam w nich cała poprzednią ciążę, potem moja siostra, a że wyglądają na niezniszczone i są wygodne, jak legginsy, to chyba tylko w nich znów będę śmigać ;)

Może Was doczytam dziś 🙄

reklama

Ja mialam miec szczeniaka i boom ciaza

Do góry