reklama
Martxx1
Fanka BB :)
Dziewczyny ale się wkurzyłam..
Pisałam do Invicty o wyniki. Napisała, że w ciągu 14 dni, to spoko do 2 listopada, umówili mnie na wizytę 6 listopada i napisała, że wyniki mogę odebrać osobiście kuźwa 100 km ode mnie po teleporadzie czyli po wizycie u mojego gina. Jestem zła. Napisałam, że w takim razie rezygnuje z teleporady z genetykiem i wyniki chce mieć 3 listopada czyli po 14 dniach od badania.. Nie chcę przekładać wizyty, bo znów będę tydzień dłużej czekać mmm
Pisałam do Invicty o wyniki. Napisała, że w ciągu 14 dni, to spoko do 2 listopada, umówili mnie na wizytę 6 listopada i napisała, że wyniki mogę odebrać osobiście kuźwa 100 km ode mnie po teleporadzie czyli po wizycie u mojego gina. Jestem zła. Napisałam, że w takim razie rezygnuje z teleporady z genetykiem i wyniki chce mieć 3 listopada czyli po 14 dniach od badania.. Nie chcę przekładać wizyty, bo znów będę tydzień dłużej czekać mmm
Martxx1
Ja bym wzięłaJa mialam miec szczeniaka i boom ciaza
Mam 14 letnią suczke, moje oczko w głowie, ale juz widzę jak sie męczy powoli. Jest wielka, bo to mieszaniec z owczarkiem i nie wybaczyłaby mi jakbym teraz wzięła szczeniaka
Patii_666
Haha jakbym widziała swoją teściowa, ona też zero objawów, teść miał koronę więc jej zrobili testy i nagle ja serce kulo, teraz teść już poszedł do pracy a jej drugi tydzień korona wychodzi, śmiech jak nie wiem@Martxx1 teściowej wyszedł wynik pozytywny i pół dnia wmawiam sobie objawy myślę, że inaczej mi się oddycha, boli serce i drapie gardło panikuję o dzidziola w czwartek miałam mieć wizytę i nie wiem czy przekładać czy co.
@Nadziejka2021 ja właśnie wyciągnęłam moje spodnie ciążowe i śmiesznie w nich wyglądam ale brzuch już wywaliło i jest nie do wciągnięcia Ja nogawki mam dobre teraz, a ważę póki co 5 kg mniej niż w poprzedniej ciąży, więc myślę, że nie ma sensu kupować szerszych nogawek.
@sad1717 to gdzie dokładnie na tym Podlasiu mieszkasz? Ja staraliśmy się o pierwsze dziecko to zapowiedziałam mojemu, że jak do końca roku się nie uda to ma być kiciol, no to się chłop wziął do roboty i zmajstrował młodą
Patii_666
Kto jutro wizytuje że mna? Ja 8:30
Ja 9:00
Ja 15:00 chyba najpóźniej
Ohoho laski to cały dzień niespodzianek, trzymam kciuki i czekam na wiadomości i zdjęcia dzieciatekJa 11:00
Marynia88
Moderator
Ja niestety wizytuje bez usgOhoho laski to cały dzień niespodzianek, trzymam kciuki i czekam na wiadomości i zdjęcia dzieciatek
G
goscL
Gość
Moja kolezanka wymiotowala cala ciaze nie codziennie, ale wieksza czesc tygodnia i to o roznych porach dnia. pierwszy raz sie spotkalam z takim czyms-no ale sie zdarza niestetyZnow mi sie robi nie dobrze od paru dnie,myslalam ze ten etap mam za soba i tak jakos powoli to wrac ,bez objec muszli ale mnie lekko zamula
maartulka
Moja do 7 miesiąca wymiotowała... schudła w ciąży baardzo i teraz wygląda jak cień człowieka, ale dziecko urodziło się zdroweMoja kolezanka wymiotowala cala ciaze nie codziennie, ale wieksza czesc tygodnia i to o roznych porach dnia. pierwszy raz sie spotkalam z takim czyms-no ale sie zdarza niestety
Nadziejka2021
Rozumiem. Bedzie dobrze. Najgorsze to czekanie zawsze ...Czekam jak na szpilkach, jestem umówiona z genetykiem na 6 listopada, bo po poronieniu jest za darmo więc skorzystałam. A wyniki mam nadzieję szybciej wyślą ma maila.. Bardzo czekam
reklama
Nadziejka2021
ooo nieee. To już zrób faktycznie tak żeby jak najszybciej bo się będziesz zamartwiać i wkurzaćDziewczyny ale się wkurzyłam..