reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja też w wolne dni odsypiam, dzisiaj trafił mi się wolny poniedziałek, więc pobiłam rekord swojego snu w ostatnich tygodniach [emoji2960] i przespałam 13 godz. bez budzenia się [emoji1787]
W weekendy dłużej spie, ja ciągle pracuję (zdalnie) dlaego w weekendy spie na maxa, ile by to nie było. Czasami po pracy drzemka i tak przesuwa mi sie pora spania.
Niestety mój Maż to nocny Marek[emoji85][emoji85][emoji85], a ja mam lekki sen i drażni mnie, ze kreci, czasami mnie obudzi. [emoji86][emoji12]

reklama
Ja też w wolne dni odsypiam, dzisiaj trafił mi się wolny poniedziałek, więc pobiłam rekord swojego snu w ostatnich tygodniach [emoji2960] i przespałam 13 godz. bez budzenia się [emoji1787]
Ja niestety jak nie położę się z córcia i nie zasnę wcześniej to pobutke mam o 7 codziennie tak mi się Nadia budzi więc ostatnio staram się iść spać najpóźniej o 22

Jestem w pierwszej ciąży, więc jeszcze przedemną wczesnoporanne wstawanie [emoji2960]
Do pracy chodzę na godz. 12, więc też nie mam potrzeby zrywania się z samego rana. Mam tylko nadzieję, że mój organizm samoczynnie przestawi się potem na inny tryb życia [emoji85]
Ja niestety jak nie położę się z córcia i nie zasnę wcześniej to pobutke mam o 7 codziennie tak mi się Nadia budzi więc ostatnio staram się iść spać najpóźniej o 22

a to jest dobre pytanie ?? Tez się zastanawiam :) ja to samo 21 i spać. Fakt budzę się raz lub dwa w nocy ale wieczorem nie mam siły
A dla mnie to jakis kosmos o 21 iść spać :D zawsze chodziłam późno szczególnie jak na drugi dzień nie musialam wstawać do pracy więc jak w ciazy chodze koło północy to uważam że wcześnie. Tylko że później śpię do 9:00-10:00 :D oj pewnie zmieni się tryb życia jak już będę miała dziecko :) a Wy dziewczyny które chodzicie spać o 21 to pewnie wcześnie wstajecie? :) ja z kolei jestem w szoku jak widzę że ktoś pisze o 6 rano. Dla mnie to niewykonalne :p

To tak jak dla mnie, od zawsze chodzę spać kolo 24 i wstaję o 8-9 [emoji1]
A godz. 5-7 to dla mnie nie ludzkie pory na wstawanie [emoji1787][emoji1787]
A dla mnie to jakis kosmos o 21 iść spać :D zawsze chodziłam późno szczególnie jak na drugi dzień nie musialam wstawać do pracy więc jak w ciazy chodze koło północy to uważam że wcześnie. Tylko że później śpię do 9:00-10:00 :D oj pewnie zmieni się tryb życia jak już będę miała dziecko :) a Wy dziewczyny które chodzicie spać o 21 to pewnie wcześnie wstajecie? :) ja z kolei jestem w szoku jak widzę że ktoś pisze o 6 rano. Dla mnie to niewykonalne :p

Tak, budzik ustawiony na 6:15 ale rzadko go słyszę ;) a jeszcze mam śpiewaka pod drzwiami między 5 a 6 więc mi zawsze pomoże wstać :p

A ja mam takie pytanko do dziewczyn, które już mają dzieci.
Czy używałyście laktatora elektrycznego i możecie coś polecić?
Powoli spisuje sobie, co będzie mi potrzebne, bo wyprawka od podstaw u mnie tworzona [emoji846]

no dla mnie 21 to tez kosmos. Nigdy tak nie chodziłam spać. Ale jak teraz siedzę wieczorem to już wszystko mnie boli. I to fakt ze wstaje wtedy tak między 6 a 7

reklama
To tak jak dla mnie, od zawsze chodzę spać kolo 24 i wstaję o 8-9 [emoji1]
A godz. 5-7 to dla mnie nie ludzkie pory na wstawanie [emoji1787][emoji1787]
Ja nawet nie wiem co o takiej godzinie wczesnej można robić haha Kiedyś chciałam wstać wcześnie żeby mieć taki długi dzien. Myslalam ze bedzie fajnie no ale jak wstalam o 7 to nie miałam pojęcia co ja mam robić o takiej godzinie. Wszystkie czynności wydawały mi się bez sensu 😂 Mowie o dniach wolnych :)

Do góry