reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

U mnie dziś trochę taki śmiech przez łzy. Od rana kilka razy się popłakałam odnośnie nowych ustaw - tej antyaborcyjnej i o zniesieniu przepisu, że nie można skierować na delegację rodzica małego dziecka. A teraz będą wszystkie zawody medyczne powoływać do walki z koronawirusem 😔 jak pomyślę, o znajomych, które mają takie miesięczne brzdące i będą musiały je zostawić, bo dostaną wezwanie... Ja na szczęście na l4, więc mnie to nie dotyczy, ale fakt faktem ... Jeszcze moja koleżanka poroniła 😔 Jezu, co za dzień dziś 😢

reklama
U mnie chyba właśnie na połówkowym takie robią i do tego dostaje się film z usg ;) mam takie z pierwszej ciąży 🥰

To moja pierwsza ciąża i nawet nie mam doświadczenia w tej kwestii. Chodzisz prywatnie czy na NFZ ?
Ja umówiłam się prywatnie do tej samej Pani dr u której byłam na prenatalnych i wtedy miałam USG 2D. Ciekawa jestem jakie teraz będzie to USG :)

To moja pierwsza ciąża i nawet nie mam doświadczenia w tej kwestii. Chodzisz prywatnie czy na NFZ ?
Ja umówiłam się prywatnie do tej samej Pani dr u której byłam na prenatalnych i wtedy miałam USG 2D. Ciekawa jestem jakie teraz będzie to USG :)
Prywatnie. Zawsze mam usg, zdjęcia dzidziusia i prywatny telefon do lekarza, kiedy potrzebuję. Ufam mu.
A na tym połówkowym 3D to moje dziecko wyglądało identycznie jak po porodzie ☺️

Ja przy badaniach prenatalnych miałam możliwość USG 3d czy też nagrania badania na płytę, ale było to dodatkowo płatne i trzeba było zgłosić chęć przy rejestracji.

Dziewczyny dodajcie proszę jakiegoś avatara (wiem, ja tez nie mam, postaram sie poprawić), bo szczerze to ja dziś dopiero sie skapnelam, ze jesteście dwie!😱 a tak to co czytałam cos od Kasi to sobie myslalam:”Aha, to ta od bliźniaków”😂
Zmieniłam na kota 😁 spodziewam się jednej kruszynki

reklama
Do góry