reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja też mam nadzieję, że u mnie będzie synuś mamusi, bo córka jest taka tatusiowa, że już dla mamy jej brakuje czułości 🙈
My już nie mamy drzemek. A jak przypadkiem wpadnie, to fikamy potem do północy...
My dziś mamy na obiad naleśniki z mascarpone, nutellą i kruszonymi herbatnikami 🙄
Ohohho kochana na pobilas tutaj wszystkie tym daniem! Tylko u mnie na obiad musi być mięso 😜a nalesniczki jako deser 🤣

reklama
Dla faceta to jednak widać na znaczenie 😁 liczę na to,że tym razem synuś będzie po mamusi, bo córka to czysty tata i z wyglądu i z charakteru 😁
to prawda mój mąż tez chciał chłopca bardzo. Ja na początku tez bardzo a później to było mi obojętnie. Zreszta pomyślałam ze fajnie tak z córka na zakupy i babskie sprawy omawiać :) ale jest chłopiec i cieszę się na maxa :)))

Tak też jestem zdania że sporo dziewczyn które się udzielały powinny być na zamkniętym, i nie rozumiem dlaczego tak się nie stało 🤔mysle że na dniach już powinni być inaczej

Sama czekałam na zamkniecie watku, dołaczyłam ok 6 tc, dość regularnie piszę, ale tak mi się tylko wydawało,
i jest mi zwyczajnie przykro i jestem rozczarowana selekcją - niestety na otwartym to sobie o pogodzie będziemy pisać - bo tak jak wspomniałaś świat jest mały.

Też chyba nie zostałam dodana bo nie dostałam żadnej informacji i również czekałam na ten wątek no , ale trudno - nie jestem w stanie tutaj być 24 h na dobę bo mam też życie realne/pracę. Tak jak niektóre osoby wcześniej wspomniały to troszeczkę dyskwalifikuje naszą (czyli dziewczyn które nie mają dostępu do forum prywatnego) możliwość wstawienia tutaj prywatnych zdjęć np. brzuszka / poznania się bliżej z innymi dziewczynami, ale skoro taka jest Wasza wola to nie zamierzam się pchać tam gdzie mnie nie chcą.

Ja też mam nadzieję, że u mnie będzie synuś mamusi, bo córka jest taka tatusiowa, że już dla mamy jej brakuje czułości 🙈
My już nie mamy drzemek. A jak przypadkiem wpadnie, to fikamy potem do północy...
My dziś mamy na obiad naleśniki z mascarpone, nutellą i kruszonymi herbatnikami 🙄
Naleśniki z mascarpone, nutellą i kruszonymi herbatnikami🤤🤤🤤

@maartulka - przy całym szacunku, ale masz na chwilę obecną napisanych 67 wiadomości. To nie jest kwestia personalna - po prostu, jakieś kryteria trzeba było przyjąć, a forum zamknięte ma być z założenia dla osób, które się tu więcej udzielają . Jeśli chcesz, zdjęcia wstawiaj - nikt Ci nie broni twarzy zasłaniać.

Chustowała któraś dziecko i ma jakąś wiedzę w temacie?

@maartulka - przy całym szacunku, ale masz na chwilę obecną napisanych 67 wiadomości. To nie jest kwestia personalna - po prostu, jakieś kryteria trzeba było przyjąć, a forum zamknięte ma być z założenia dla osób, które się tu więcej udzielają . Jeśli chcesz, zdjęcia wstawiaj - nikt Ci nie broni twarzy zasłaniać.

Chustowała któraś dziecko i ma jakąś wiedzę w temacie?
Ja chustowalam, wiedzę mam tyle na ile mi było potrzeba, żeby nie zrobić dziecku chustą krzywdy. No ale fakt faktem nosiłysmy się całymi dniami w chuście, takiego miałam przytulasa kiedyś 🥰

reklama
Do góry