reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja też mam nadzieję, że u mnie będzie synuś mamusi, bo córka jest taka tatusiowa, że już dla mamy jej brakuje czułości 🙈
My już nie mamy drzemek. A jak przypadkiem wpadnie, to fikamy potem do północy...
My dziś mamy na obiad naleśniki z mascarpone, nutellą i kruszonymi herbatnikami 🙄
Ohohho kochana na pobilas tutaj wszystkie tym daniem! Tylko u mnie na obiad musi być mięso 😜a nalesniczki jako deser 🤣

reklama
Dla faceta to jednak widać na znaczenie 😁 liczę na to,że tym razem synuś będzie po mamusi, bo córka to czysty tata i z wyglądu i z charakteru 😁
to prawda mój mąż tez chciał chłopca bardzo. Ja na początku tez bardzo a później to było mi obojętnie. Zreszta pomyślałam ze fajnie tak z córka na zakupy i babskie sprawy omawiać :) ale jest chłopiec i cieszę się na maxa :)))

Tak też jestem zdania że sporo dziewczyn które się udzielały powinny być na zamkniętym, i nie rozumiem dlaczego tak się nie stało 🤔mysle że na dniach już powinni być inaczej

Sama czekałam na zamkniecie watku, dołaczyłam ok 6 tc, dość regularnie piszę, ale tak mi się tylko wydawało,
i jest mi zwyczajnie przykro i jestem rozczarowana selekcją - niestety na otwartym to sobie o pogodzie będziemy pisać - bo tak jak wspomniałaś świat jest mały.

Też chyba nie zostałam dodana bo nie dostałam żadnej informacji i również czekałam na ten wątek no , ale trudno - nie jestem w stanie tutaj być 24 h na dobę bo mam też życie realne/pracę. Tak jak niektóre osoby wcześniej wspomniały to troszeczkę dyskwalifikuje naszą (czyli dziewczyn które nie mają dostępu do forum prywatnego) możliwość wstawienia tutaj prywatnych zdjęć np. brzuszka / poznania się bliżej z innymi dziewczynami, ale skoro taka jest Wasza wola to nie zamierzam się pchać tam gdzie mnie nie chcą.

Ja też mam nadzieję, że u mnie będzie synuś mamusi, bo córka jest taka tatusiowa, że już dla mamy jej brakuje czułości 🙈
My już nie mamy drzemek. A jak przypadkiem wpadnie, to fikamy potem do północy...
My dziś mamy na obiad naleśniki z mascarpone, nutellą i kruszonymi herbatnikami 🙄
Naleśniki z mascarpone, nutellą i kruszonymi herbatnikami🤤🤤🤤

@maartulka - przy całym szacunku, ale masz na chwilę obecną napisanych 67 wiadomości. To nie jest kwestia personalna - po prostu, jakieś kryteria trzeba było przyjąć, a forum zamknięte ma być z założenia dla osób, które się tu więcej udzielają . Jeśli chcesz, zdjęcia wstawiaj - nikt Ci nie broni twarzy zasłaniać.

Chustowała któraś dziecko i ma jakąś wiedzę w temacie?

@maartulka - przy całym szacunku, ale masz na chwilę obecną napisanych 67 wiadomości. To nie jest kwestia personalna - po prostu, jakieś kryteria trzeba było przyjąć, a forum zamknięte ma być z założenia dla osób, które się tu więcej udzielają . Jeśli chcesz, zdjęcia wstawiaj - nikt Ci nie broni twarzy zasłaniać.

Chustowała któraś dziecko i ma jakąś wiedzę w temacie?
Ja chustowalam, wiedzę mam tyle na ile mi było potrzeba, żeby nie zrobić dziecku chustą krzywdy. No ale fakt faktem nosiłysmy się całymi dniami w chuście, takiego miałam przytulasa kiedyś 🥰

reklama
Do góry