reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny rozgladacie się za kurtkami w które zapniecie brzuch ?
Moja mnie delikatnie ciśnie i z jednej strony potrzebuję większej w obwodzie, ale z drugiej strony zal kasy wydawać :(
No ja dokładnie też, nie widzi mi się kuoywac kurtki, mam nadzieję że nie będzie mocnej zimy, i wystarczy Gruby swetr i rozpięta kurtka, 🤣🤣

Dziewczyny już tłumaczyły, że była lista na forum zamknięte i te osoby zostały wpisane.
Ja też jestem tu od sierpnia od kiedy wiem o ciąży i nie ma mnie na forum zamknietym, bo nie udzielam się jakoś często, bo codziennie pracuje i nie mam czasu na pisanie za każdym razem. Z resztą jestem w pierwszej ciąży i nie za bardzo mam jak udzielać jakiś porad, czy podrzucać pomysłów.
I nie mam pretensji do nich, myślę, że z czasem to grono dziewczyn się powiększy tak jak moderatorki zapowiedziały :)
Tak też jestem zdania że sporo dziewczyn które się udzielały powinny być na zamkniętym, i nie rozumiem dlaczego tak się nie stało [emoji848]

Ja też uważam że zamknięty to konieczność, chociażby żeby wstawić zdjęcie z usg, czy brzuszka, czego tu bym nie zrobiła ;) także super, że powstał. No ale wiadomo, że nikt nie lubi być pominięty🤷 druga sprawa, że dodawać wszystkich, jak leci, a potem połowa nie będzie pisać, tylko mieć dostęp do zdjęć i różnych informacji no to też nie za halo...

Dziewczyny rozgladacie się za kurtkami w które zapniecie brzuch ?
Moja mnie delikatnie ciśnie i z jednej strony potrzebuję większej w obwodzie, ale z drugiej strony zal kasy wydawać :(
Ja kupiłam płaszczyk w Reserved. Pasuje mi krój, bo w ramionach dopasowana a rozszerza się ku dołowi więc brzuch się zmieści, jest przed kolano więc nie przeziebie nerek, cena przystępna niecałe 200zl i myślę że nawet bez ciąży się nada jako oversize

reklama
Do góry