reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Nadgoniłam od 21...dramat 😂
Wyrok TK pozostawię bez komentarza......... 🤬
Teraz lecę z mężem na kawę bo jutro wszystko zamkną, a czasem mi tęskno do mojej pracy 😂 i może jakieś ciasteczko załapie... 😂

Dziewczyny, które nie są na prywatnym.. Nie obrażajcie się. Dajcie trochę czasu na poznanie 😘

Pewnie jak wrócę z kawki to będę znowu nadrabiać 3 godziny 😂😂😂

reklama
Ja też mam dość. Jeszcze po ostatnim wypadku z zapaleniem rogówki uznałam, że czas porządnie przebadać oczy i dobrać może lepsze soczewki, ale nie mogłam się umówić, bo..lekarz zawiesił dobieranie soczewek że względu na wirusa... Soczewki to pierdoła, bo ludzie mają większe problemy z brakiem dostępu do leczenia w poważniejszych sprawach, ale jest to wkurzające... Laboratorium zamknęli, soczewek nie idzie dobrać... Ósemkę też miałam usunąć wiosną przed zajściem w ciążę i odwołane... Bilansu dwulatka też nie mogę zrobić, bo odwołane 🤷‍♀️
Kurcze to lipa. U mnie jakoś na razie o dziwo nic nie odwołują. Ja sama odwołałam bilans dwulatka ze szczepieniem, bo mój mały sie przeziębił. Ale tak to bez problemu mam dostęp do lekarzy... moja babcia ma raka i tez bez problemu ja wszędzie przyjmują w trybie wręcz pilnym. Tylko teraz doszła procedura, ze ma wymaz robiony zanim ja do szpitala wezmą. Mam nadzieje, ze sie to nie zmieni... ale z tego co opowiadacie co u Was sie dzieje to naprawdę można sie wkurzyć😟

Pierwszy raz od bardzo bardzo dawna włączyłam TVN24 i nie wierzę w to co widzę..... Poprostu nie wierzę... Aż mam ochotę każdego wyborcy PIS podejść i przywalić w twarz żeby Ci ludzie się ocknęli...
Jeśli masz możliwość to osobiście proponuje Polsat, mam wrażenie że są najbardziej neutralni jeśli chodzi o podawanie informacji. Zaraziłam się kiedyś mocno do TVN bo niestety ale po dziennikarstwie widzę że w niektórych tematach nie odbiegają mocno od TVP tylko w drugą stronę ;)
Ale to oczywiście tylko moja opinia

Jeśli masz możliwość to osobiście proponuje Polsat, mam wrażenie że są najbardziej neutralni jeśli chodzi o podawanie informacji. Zaraziłam się kiedyś mocno do TVN bo niestety ale po dziennikarstwie widzę że w niektórych tematach nie odbiegają mocno od TVP tylko w drugą stronę ;)
Ale to oczywiście tylko moja opinia
Ja też oglądam tylko Polsat/Polsat News - uważam że są najbardziej pośrodku.

Czyli rozumiem, że trzeba czekać na zaproszenie, żeby dostać się na prywatny teraz? Trudno ;) przyznam, że ciężko mi być na bieżąco, jak w poprzedniej ciąży, ale przynajmniej zostaje jeszcze to forum ;)
Dziewczyny nie martwcie się przecież jest nas tu wiele a do porodu kupa czasu więc na pewno będzie z kim rozmawiać 😁

Dziewczyny, które się oburzają o zamknięte forum itd - myślę, że warto wykazać się zrozumieniem, że część dziewczyn nie chce się dzielić swoim życiem, zdjęciami itd przed całym światem. Świat jest bardzo mały i łatwo trafić na znajomą osobę, a nie zawsze się chce by ona wiedziała co się u nas dzieje. Kilka razy był poruszany wątek z zapisami na forum prywatne i ok, nawet te stałe dziewczyny przeoczyły, ale nie można za to winić moderatorów, że się ktoś nie zapisał, ani wymagać by teraz od razu każdego dodawały - dziewczyny też mają swoje życie, a poza tym administratorzy też wolno działają i chyba lepiej zebrać listę osób niż dodawać po jednej. Więcej luzu i zdrowego podejścia :)

Dziewczyny, które się oburzają o zamknięte forum itd - myślę, że warto wykazać się zrozumieniem, że część dziewczyn nie chce się dzielić swoim życiem, zdjęciami itd przed całym światem. Świat jest bardzo mały i łatwo trafić na znajomą osobę, a nie zawsze się chce by ona wiedziała co się u nas dzieje. Kilka razy był poruszany wątek z zapisami na forum prywatne i ok, nawet te stałe dziewczyny przeoczyły, ale nie można za to winić moderatorów, że się ktoś nie zapisał, ani wymagać by teraz od razu każdego dodawały - dziewczyny też mają swoje życie, a poza tym administratorzy też wolno działają i chyba lepiej zebrać listę osób niż dodawać po jednej. Więcej luzu i zdrowego podejścia :)
Sama czekałam na zamkniecie watku, dołaczyłam ok 6 tc, dość regularnie piszę, ale tak mi się tylko wydawało,
i jest mi zwyczajnie przykro i jestem rozczarowana selekcją - niestety na otwartym to sobie o pogodzie będziemy pisać - bo tak jak wspomniałaś świat jest mały.

Dziewczyny rozgladacie się za kurtkami w które zapniecie brzuch ?
Moja mnie delikatnie ciśnie i z jednej strony potrzebuję większej w obwodzie, ale z drugiej strony zal kasy wydawać :(

reklama
Sama czekałam na zamkniecie watku, dołaczyłam ok 6 tc, dość regularnie piszę, ale tak mi się tylko wydawało,
i jest mi zwyczajnie przykro i jestem rozczarowana selekcją - niestety na otwartym to sobie o pogodzie będziemy pisać - bo tak jak wspomniałaś świat jest mały.
Tak też jestem zdania że sporo dziewczyn które się udzielały powinny być na zamkniętym, i nie rozumiem dlaczego tak się nie stało 🤔mysle że na dniach już powinni być inaczej

Ostatnia edycja:
Do góry