O nie jestem sama. Który dentysta mi nie zajrzy to zaraz ze 8 do wyrwania a ja się boje. Juz miałam konsultacje z chirurgiem i chciałam w wakacje wreszcie coś zrobić i korona przyszła.boję się
reklama
Betty.kj
Zaangażowana w BB
Tak, pierwsze [emoji173]
Więc ja kompletuje wszystko od podstaw [emoji854]
Więc ja kompletuje wszystko od podstaw [emoji854]
Rzeczywiście piękny [emoji2956][emoji7]a to wasze pierwsze dziecko czy nie? Bo nie kojarze
Tez mam migreny i wszystkie 8 do wyrwania i one tylko troszkę widoczne są wiec z chirurgiem już zdecydowaliśmy ze rwiemy raz jedna a raz druga stronę. No i dalej nie poszłam bo panikuje.nie jest tak źle naprawdę. Wyszły ci już ósemki, rosną normalnie? Ja miałam wszystkie wyrżniete tylko po kawałku. Wychodziły, cofały się i tak ładnych pare lat. Umówiła mnie moja znajoma dentystka do chirurga. Szłam do niego z nastawieniem, że wyrwą mi tylko 2 tak mi dentystka mówiła. Wchodze a gościu do mnie to co rwiemy 4 na raz. Ja na to, że jak się da to czemu nie. No i wyszłam bez 4 zębów. Miałam dwie dziury szyte, ale ogólnie naprawdę nie było źle. Jeśli u Ciebie prosty przypadek, to nie ma co się stresować
A tak swoją drogą, to miałam ból głowy codziennie odkąd pamiętam. Czasami łapały mnie migreny. Po wyrwaniu zębów jak ręką odjął. Oczywiście na jakiś czas, bo teraz znów boli, ale nie codziennie jak wcześniej. Badania różne mi robili, nie wykazały żadnych zmian w głowie. A okazało się, że największym winowajcą były zęby.
Kciuki zaciśnięte
AttreA
Fanka BB :)
Mi dentysta zaproponował wyrwanie dwóch górnych ósemek, bo trochę zęby się cisną przez nie ale mi one nie przeszkadzają to ich nie ruszam. Jak byłam młodsza to miałam wyrywane dwie szóstki na dole w kilku letnim odstępnie, nie wiem czy kiedyś nie próbowali ratować, tylko od razu out? Ale przez to, że ósemki już były to się poprzesuwało wszystko i praktycznie nie widać, że szóstek już nie mam więc się przydałyTez mam migreny i wszystkie 8 do wyrwania i one tylko troszkę widoczne są wiec z chirurgiem już zdecydowaliśmy ze rwiemy raz jedna a raz druga stronę. No i dalej nie poszłam bo panikuje.
Martus122
Ja też u prowadzącego wizytuje 27go ale na 11To będziemy razem, ja też 27.10
Na którą masz? Ja dopiero 16:00...
Liczę, że w końcu poznam płeć, bo to będzie 16+6... Mocz 5,5 więc teoretycznie dziewczynka? Ale w ciąży z synkiem było 5,0 a siusiak jest
Pauliska757
Ciezko powiedzieć, gdzies czekam na inne nowe, ktore bardziej mi sie spodobaCzemu zdjelas z profilu zdjecie? Ja myślałam, ze to ktoś nowy pisze.
Kciukasy za Taty negatywny test i zdrowia!!!
mia05
Dziewczyny tak w ogóle życzę udanych wizyt ❤
Proszę tu pisać kiedy wizyty, ka dopiero 3 listopada.
Ja w poniedziałek ❤ ❤
mia05
Hej Dziewczyny[emoji870]
Dopiero się obudziłam, do późna oglądałam relacje na żywo z marszu...
To tak niedaleko mnie się działo[emoji33]
Za to mąż zrobił mi niespodziankę, poszedł odebrać paczuchę z zamówinionym koszem mojżesza [emoji85][emoji85]
Wiem, szybko, ale była okazja to brałam, bo nie mogłam się powstrzymać [emoji2960][emoji2960]
Zaraz pójdzie spowrotem do kartonu, ale jest przecudny i tak pięknie się komponuje, że musiałam wam wstawić [emoji4]
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
[emoji173][emoji110]Zobacz załącznik 1191590
kosz super, aż się sama zastanowię nad zakupem podobnego
reklama
Marynia88
Moderator
Jak dobrze kojarzę to Ty też jeszcze nie znasz płci dzidzolka?A ja mam 09.11 półkowe już nie mogę się doczekać