reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
nie jest tak źle naprawdę. Wyszły ci już ósemki, rosną normalnie? Ja miałam wszystkie wyrżniete tylko po kawałku. Wychodziły, cofały się i tak ładnych pare lat. Umówiła mnie moja znajoma dentystka do chirurga. Szłam do niego z nastawieniem, że wyrwą mi tylko 2 tak mi dentystka mówiła. Wchodze a gościu do mnie to co rwiemy 4 na raz. Ja na to, że jak się da to czemu nie. No i wyszłam bez 4 zębów. Miałam dwie dziury szyte, ale ogólnie naprawdę nie było źle. Jeśli u Ciebie prosty przypadek, to nie ma co się stresować ;)
A tak swoją drogą, to miałam ból głowy codziennie odkąd pamiętam. Czasami łapały mnie migreny. Po wyrwaniu zębów jak ręką odjął. Oczywiście na jakiś czas, bo teraz znów boli, ale nie codziennie jak wcześniej. Badania różne mi robili, nie wykazały żadnych zmian w głowie. A okazało się, że największym winowajcą były zęby.

Kciuki zaciśnięte :D
Tez mam migreny i wszystkie 8 do wyrwania i one tylko troszkę widoczne są wiec z chirurgiem już zdecydowaliśmy ze rwiemy raz jedna a raz druga stronę. No i dalej nie poszłam bo panikuje.

Tez mam migreny i wszystkie 8 do wyrwania i one tylko troszkę widoczne są wiec z chirurgiem już zdecydowaliśmy ze rwiemy raz jedna a raz druga stronę. No i dalej nie poszłam bo panikuje.
Mi dentysta zaproponował wyrwanie dwóch górnych ósemek, bo trochę zęby się cisną przez nie ale mi one nie przeszkadzają to ich nie ruszam. Jak byłam młodsza to miałam wyrywane dwie szóstki na dole w kilku letnim odstępnie, nie wiem czy kiedyś nie próbowali ratować, tylko od razu out? Ale przez to, że ósemki już były to się poprzesuwało wszystko i praktycznie nie widać, że szóstek już nie mam więc się przydały :p

Hej Dziewczyny[emoji870]
Dopiero się obudziłam, do późna oglądałam relacje na żywo z marszu...
To tak niedaleko mnie się działo[emoji33]

Za to mąż zrobił mi niespodziankę, poszedł odebrać paczuchę z zamówinionym koszem mojżesza [emoji85][emoji85]
Wiem, szybko, ale była okazja to brałam, bo nie mogłam się powstrzymać [emoji2960][emoji2960]
Zaraz pójdzie spowrotem do kartonu, ale jest przecudny i tak pięknie się komponuje, że musiałam wam wstawić [emoji4]
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
[emoji173][emoji110]Zobacz załącznik 1191590

kosz super, aż się sama zastanowię nad zakupem podobnego ;)

reklama
Do góry