reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

O 4 to wiesz siusiu, piciu czasem amciu i nagle taka ciekawość mnie nachodzi - a co tam na forum się dzieje? I muszę sprawdzić....i tak sprawdzam aż robi się godzina o której budzę mojego partnera do pracy i później nagle wstaje synek i tak jakoś leci😉
wow, mój mąż wstaje przed 8:00, bo pracuje zdalnie, a syn budzi się koło 5-6 rano na mleko, daje mu butle, idę na szybkie siku, wracam zabrać małemu butelkę i obrócić go obowiązkowo na brzuszek 🙈😂 i idę dalej spać 🙈🙈 i wstaje tak koło 8-9, bo tak się budzi nasz gagatek 😁😁😁

reklama
Kochane moje, jestem po wizycie. Dzięki Bogu wszystko jest ok. Śladów krwawienia nie ma, macica i szyjka ok. Lekarka kazała wrócić do duphastonu i zapisała jeszcze luteinę 2 x dziennie i nospę. Jeśli jednak brzuch nadal będzie bolał i twardniał mam jechać prosto do szpitala. Dziewczyny ale ta lekarka u której byłam to jakaś porażka 🤦‍♀️ Zbadała mnie na fotelu, stwierdziła że wszystko ok i kazała iść się ubrać. Ja tak powoli wstaję, patrzę na nią i myślę jak to, nie sprawdzi co z dzieckiem przy takiej akcji🙄 A ona do mnie po chwili „A jeszcze chwilkę, sprawdzimy serduszko”. Odpaliła aparat i stwierdziła, że z dzieckiem wszystko w porządku. Mam nadzieję, że mi ten ból brzucha przejdzie. Dziękuję Wam za wsparcie ❤❤❤
I na takie wieści czekałam! Super kochana. Teraz odpocznij i leż do bólu, bo musisz wyleżeć ten stres ❤💗💓

Moim zdaniem jeżeli lekarzowi nie udało się zrobić badanie kompleksowo to powinien zaproponować powtórkę. Najlepiej powiedzieć nie widać to nie trudno [emoji1751][emoji1751] ja bym tego tak nie zostawiła , to nie jest tanie badanie [emoji1745] jak zachodzisz do sklepu i płacisz za całą bułkę to dostajesz całą a nie kawałek [emoji1751] to samo się tyczy badania a kość nosowa jest jedynym z najważniejszych parametrów USG prenatalnego.
Dokładnie! On naprawdę próbował, ale powinien zaproponować wyjście..
Jest bardzo ważna, ale niestety nie liczona w prawdopodobieństwie do tych trisomii

Moim zdaniem jeżeli lekarzowi nie udało się zrobić badanie kompleksowo to powinien zaproponować powtórkę. Najlepiej powiedzieć nie widać to nie trudno [emoji1751][emoji1751] ja bym tego tak nie zostawiła , to nie jest tanie badanie [emoji1745] jak zachodzisz do sklepu i płacisz za całą bułkę to dostajesz całą a nie kawałek [emoji1751] to samo się tyczy badania a kość nosowa jest jedynym z najważniejszych parametrów USG prenatalnego.
Dokładnie zgadzam się w 100%

wow, mój mąż wstaje przed 8:00, bo pracuje zdalnie, a syn budzi się koło 5-6 rano na mleko, daje mu butle, idę na szybkie siku, wracam zabrać małemu butelkę i obrócić go obowiązkowo na brzuszek 🙈😂 i idę dalej spać 🙈🙈 i wstaje tak koło 8-9, bo tak się budzi nasz gagatek 😁😁😁
Zazdroszczę. Ja chyba gdybym do rana wytrzymała ze sprawdzaniem forum to też bym pospała...ale ciekawość jest silniejsza😉

Raczki, paluszki wszytako na miejscu.
Tylko ten nos. Ob mówił, że wiedział tą kość, ale bokiem. A zmierzyć ją musiał przodem dlatego nie zmierzył..
Ehh będę teraz myśleć o tym nosku
No ja bym powtórzyła badanie. Z resztą jak już kóraś z dziewczyn napisąła - sam powinien Ci powtórkę badania zaproponować - to jest bardzo ważne badanie.

No ja bym powtórzyła badanie. Z resztą jak już kóraś z dziewczyn napisąła - sam powinien Ci powtórkę badania zaproponować - to jest bardzo ważne badanie.
Do tego samego juz jechać nie będę bo mam 100 km.

Myślicie, że zwykły gin jest w stanie tą kość mi zmierzyć? Każdy czy nie każdy jak to jest...

reklama
Dziękuję Ci bardzo ❤❤❤ Wyryczałam się jak bóbr...
Domyslam sie, ale juz wiemy ze wszystko jest dobrze i to najważniejsze. Pewnie pękło jakies naczynko, bo teraz mamy mocno ukrwione te brożki 😘 a jeśli chodzi o ból brzucha, mnie też pobolewa, głównie o 4 nad ranem i czuje mega wypychanie malucha.. i tak dzis mialam do 6 rano 🤦‍♀️

Do góry