reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

A że starej obrączki po byłym mężu to chyba wróżyć nie będę 😂😂😂
A mozna nie swoja, np. Mamy? Czy to musi przyszła mama wrożyć, czy musi trzymać wlasciel obraczki, no za dużo niewiadomych nooo 🙉🙉🙉!
Lewa reka trzmam ta nitke nad prawa dlonia? Dziewczyny wg kolorow osobowości disc jestem niebieska- na wskroś dokładna i potrzebuje konkretnej instrukcji 😃😃😃!

reklama
A mozna nie swoja, np. Mamy? Czy to musi przyszła mama wrożyć, czy musi trzymać wlasciel obraczki, no za dużo niewiadomych nooo 🙉🙉🙉!
Lewa reka trzmam ta nitke nad prawa dlonia? Dziewczyny wg kolorow osobowości disc jestem niebieska- na wskroś dokładna i potrzebuje konkretnej instrukcji 😃😃😃!
Może być mamy obrączka , najlepiej zeby ktoś wróżył ale możesz sama 😂😂 nad lewa ręka 🤣

Witaj w gronie [emoji854]
Cześć wszystkim [emoji4]
Czytam Was od początku, niedawno miałam małą przerwę, ale znów stalyscie się obowiązkowym dodatkiem do porannej kawy [emoji85]
Nie odzywałam się wcześniej, jestem raczej typem ducha, bo mało rozmowna bywam [emoji28] ale, że macie zamknąć forum to szybciutko założyłam konto żeby móc podglądać Was legalnie [emoji41]
Nazywam się Monika, mam 32 lata. Mam córkę Klaudie w wieku 7 lat. W brzuszku podobno mieszka druga dziewczynka [emoji3167] termin wychodzi mi na 16 kwietnia. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona [emoji847]

U mojego B. Na imprezach rodzinnych zawsze jest ta wróżba 😂😂

Można mamy, babci kogokolwiek [emoji2960]
A mozna nie swoja, np. Mamy? Czy to musi przyszła mama wrożyć, czy musi trzymać wlasciel obraczki, no za dużo niewiadomych nooo [emoji86][emoji86][emoji86]!
Lewa reka trzmam ta nitke nad prawa dlonia? Dziewczyny wg kolorow osobowości disc jestem niebieska- na wskroś dokładna i potrzebuje konkretnej instrukcji [emoji2][emoji2][emoji2]!

reklama
Do góry