Dorota991
Fanka BB :)
Oo rosołek.. Ja to zaraz padnę z głodu.. Ale tak mi się nie chce robić... Siedzę i chyba zjem suchy chleb dzisiaj..Mi tez się nie chce jak usiadłam o 14 tak siedzę :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo rosołek.. Ja to zaraz padnę z głodu.. Ale tak mi się nie chce robić... Siedzę i chyba zjem suchy chleb dzisiaj..Mi tez się nie chce jak usiadłam o 14 tak siedzę :/
My od soboty też [emoji1751][emoji1751]Nasz powiat wchodzi w czerwona strefę [emoji106][emoji106]
Dokładnie jak dzieciątka weźmiemy na ręce i przytulimy dopiero będzie wewnętrzny spokójDo końca ciąży nie będziemy chyba oddychać z ulgą. Mówię o sobie i innych które poroniły, to gdzieś w głowie zostaje jednak.
Ja ostatnio jadłam ale chyba jescze nie jest sezon na nie, pełno tej waty tej skorupy miękkiej było, a owoc taki mały i twardy bez smaku ze szok a uwielbiam pomeloZjadłam całe pomelo i umieram. Owoce to mi wchodzą teraz kilogramami.
Rosół zrobię jutro, dziękuje za pomysł, ale mięsa mi nic nie zostanie na bank. Mój syn by tylko samo mięso najchętniej jadł i warzywa. Dokładnie jak ojciec.
Ja ostatnio kupiłam zielone grejpfruty [emoji3590] też myślałam, że jeszcze nie dojrzałe będą się okazały się pyyycha aż chyba się przejdę z psem do warzywniaka i kupię na wieczór [emoji16][emoji16]Ja ostatnio jadłam ale chyba jescze nie jest sezon na nie, pełno tej waty tej skorupy miękkiej było, a owoc taki mały i twardy bez smaku ze szok [emoji47] a uwielbiam pomelo[emoji39]
Ja właśnie pochłonęłam mandarynki i brzuch się odzywaJa ostatnio kupiłam zielone grejpfruty [emoji3590] też myślałam, że jeszcze nie dojrzałe będą się okazały się pyyycha aż chyba się przejdę z psem do warzywniaka i kupię na wieczór [emoji16][emoji16]
Ja dopiero nadrabiam, ale takie wiadomości najważniejsze! Cieszę się bardzo, że z Dzidzia ❤ w porzadku! Odpocznij dzis!Hej dziekuje za kciuki wszystko jest ok,mialam usg w szpitalu,polozna odrazu powiedziala ze to pewnie od sexu.Na usg nic nie znalezli niepokojacego,serce bije,mam dosc nisko lozysko i moze zachcaczac o szyjke,jest jeszcze czas zeby sie podnioslo do gory,ale jak sie nie podniesie to moga byc krwawienia z tego.ogolnie panika byla straszna ale jest ok,mam odpoczywac wzielam sobiebwolne w pracy do poniedzialku
Ja nie wiem kiedy sezon ale jak jest pełno w sklepie i cena niska to chyba już... i słodkie już są.Ja ostatnio jadłam ale chyba jescze nie jest sezon na nie, pełno tej waty tej skorupy miękkiej było, a owoc taki mały i twardy bez smaku ze szok a uwielbiam pomelo