reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
@m.art. Dzięki
Pojadę po młodego do szkoly i skoczymy po taka płytę. Mam nadzieję, że będzie. Zastanawiałam się nad złotym łańcuszkiem, ale nie wiem czy nie przesadzę. Najczesciej daję za dużo i potem mama chrześnicy jest zakłopotana 🙈 a nie chcę, żeby źle się czuła.

Dla mnie zdalne nauczanie było świetne. Trzeba było wstać i na 8 wszystko było zrobione a nie jak teraz, że czas się ślimaczy 😅 piżama do 12 🥴
Mój syn jest zdyscyplinowany i dużo rzeczy sam ogarnia. Wiadomo, nowe tematy trzeba było tłumaczyć, ale nie było dramatu. Dwa razy w ciągu dnia łączyli się z nauczycielką. Angielski i niemiecki do tej pory ma zdalny, bo tak i jemu i nam wygodniej.

Wiesz co, ja ogólnie czuję się brzydka w tej ciąży, waga wagą ale cerę mam fatalną, do tego jestem blada. Ale szczerze mówiąc to mogę wyglądać jak ostatnia potwora byle tylko Dzidziuś był zdrowy. Zobacz, masz niską wagę a biust urósł Ci o 2 rozmiary 😄 Bez ingerencji chirurgicznej! Czy to nie cudowne? 😄
Ja też jestem brzydka jak jakaś szkarada...😳😳😳 dlatego jestem pewna, że tam w środku noszę małą gwiazdę, bo syn tak mi urody nie odbierał, a wręcz mi jej dodawał...coz, przynajmniej córkę będę miała ładną 🙈🙈🙈😆😆😂😂😂

Ja też jestem brzydka jak jakaś szkarada...😳😳😳 dlatego jestem pewna, że tam w środku noszę małą gwiazdę, bo syn tak mi urody nie odbierał, a wręcz mi jej dodawał...coz, przynajmniej córkę będę miała ładną 🙈🙈🙈😆😆😂😂😂
Ja byłam brzydka w każdej ciąży i spuchnięta..... Mam syna i córkę a teraz to nie wiem 😛

@Chichuni - jak dziecko się nie chce uczyć, to się nie nauczy. Taka prawda. Ja jestem zwolenniczką edukacji domowej i im więcej o tym czytam, tym bardziej widzę, że dzieci lepiej się uczą bez reżimu szkolnego. Materiał całego roku opanowują kilka miesięcy wcześniej niż w szkole. Przy czym zaznaczam, że mam na myśli edukację domową, a nie zdalne lekcje, bo to dwie inne rzeczywistości. Ja jestem za tym by zamknąć szkoły średnie. Nie trzeba wtedy zasiłku wypłacać, a nieco bezpieczniej się zrobi.

Dziewczyny ogłoszenie parafialne !![emoji6][emoji6]

Musimy wyznaczyć 2 osoby do moderowania Naszej grupy zamkniętej. Także zgłaszać się ;) wtedy prześlę liste osób do administracji i będziemy miały swój wątek zamknięty v[emoji41][emoji16]
Proszę jakąs dobrą duszyczkę, aby pamiętała o takiej sierotce jak ja :D bo myślę , że dodałam się gdzie miałam, ale ze mną to różnie bywa :D a po pracy to nie będę mogła dziś wejść na forum, bo będę jeździć autem...

reklama
Do góry