reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
@m.art. Dzięki
Pojadę po młodego do szkoly i skoczymy po taka płytę. Mam nadzieję, że będzie. Zastanawiałam się nad złotym łańcuszkiem, ale nie wiem czy nie przesadzę. Najczesciej daję za dużo i potem mama chrześnicy jest zakłopotana 🙈 a nie chcę, żeby źle się czuła.

Dla mnie zdalne nauczanie było świetne. Trzeba było wstać i na 8 wszystko było zrobione a nie jak teraz, że czas się ślimaczy 😅 piżama do 12 🥴
Mój syn jest zdyscyplinowany i dużo rzeczy sam ogarnia. Wiadomo, nowe tematy trzeba było tłumaczyć, ale nie było dramatu. Dwa razy w ciągu dnia łączyli się z nauczycielką. Angielski i niemiecki do tej pory ma zdalny, bo tak i jemu i nam wygodniej.

Wiesz co, ja ogólnie czuję się brzydka w tej ciąży, waga wagą ale cerę mam fatalną, do tego jestem blada. Ale szczerze mówiąc to mogę wyglądać jak ostatnia potwora byle tylko Dzidziuś był zdrowy. Zobacz, masz niską wagę a biust urósł Ci o 2 rozmiary 😄 Bez ingerencji chirurgicznej! Czy to nie cudowne? 😄
Ja też jestem brzydka jak jakaś szkarada...😳😳😳 dlatego jestem pewna, że tam w środku noszę małą gwiazdę, bo syn tak mi urody nie odbierał, a wręcz mi jej dodawał...coz, przynajmniej córkę będę miała ładną 🙈🙈🙈😆😆😂😂😂

Ja też jestem brzydka jak jakaś szkarada...😳😳😳 dlatego jestem pewna, że tam w środku noszę małą gwiazdę, bo syn tak mi urody nie odbierał, a wręcz mi jej dodawał...coz, przynajmniej córkę będę miała ładną 🙈🙈🙈😆😆😂😂😂
Ja byłam brzydka w każdej ciąży i spuchnięta..... Mam syna i córkę a teraz to nie wiem 😛

@Chichuni - jak dziecko się nie chce uczyć, to się nie nauczy. Taka prawda. Ja jestem zwolenniczką edukacji domowej i im więcej o tym czytam, tym bardziej widzę, że dzieci lepiej się uczą bez reżimu szkolnego. Materiał całego roku opanowują kilka miesięcy wcześniej niż w szkole. Przy czym zaznaczam, że mam na myśli edukację domową, a nie zdalne lekcje, bo to dwie inne rzeczywistości. Ja jestem za tym by zamknąć szkoły średnie. Nie trzeba wtedy zasiłku wypłacać, a nieco bezpieczniej się zrobi.

Dziewczyny ogłoszenie parafialne !![emoji6][emoji6]

Musimy wyznaczyć 2 osoby do moderowania Naszej grupy zamkniętej. Także zgłaszać się ;) wtedy prześlę liste osób do administracji i będziemy miały swój wątek zamknięty v[emoji41][emoji16]
Proszę jakąs dobrą duszyczkę, aby pamiętała o takiej sierotce jak ja :D bo myślę , że dodałam się gdzie miałam, ale ze mną to różnie bywa :D a po pracy to nie będę mogła dziś wejść na forum, bo będę jeździć autem...

reklama
Do góry