M_P_90
Fanka BB :)
Nie napisałam, że na pewno tylko, że może tak być, skoro ktoś pisze, że ma silne bóle brzucha, ale nie czeka na porade co w takiej sytuacji zrobić to po co wg to pisze? Niech zachowa to dla siebie i tyleWidze, ze jak sie napisze delikatnie nie dociera? Dlaczego zawsze musi trafic sie osoba ktora mysli, ze wie wszystko najlepiej i jeszcze uzurpuje sobie prawo do obrazania innychTrzeba bylo napisac-zrob sobie bete i nie bedziesz sie stresowac, a nie snuc jakies swoje bezpodstawne wywody. Nie sadze zebys byla lekarzem, wiec zamiast stresowac innych bez podstaw, zostaw swoje zdanie dla siebie i wszystko bedzie gracForum sluzy do wymieniania doswiadczec, pisania o watpliwosciach, a nie po to zeby pisac co drugiej osobie, ze to sie na pewno zle skonczy.
Ja napisałam, że koleżanka powinna pojechać do szpitala, bo nie wiem jaka jest jej sytuacja finansowa, a w szpitalu beta robiona jest bezpłatnie w takich sytuacjach, poza tym pisała też, że była u jakiegoś lekarza konowała, więc na IP może trafiłaby na kogoś empatycznego, kto zrobiłby normalnie usg i pokazał chociaż, że jest pęcherzyk w macicy, żeby wykluczyć ciążę pozamaciczną, a do tego sprawdził, czy jajniki są ok i czy nie ma np torbieli albo krwiaków i nie trzeba być lekarzem żeby takie rzeczy wiedzieć, a ja sporo już doświadczyłam w tych kwestiach i jeśli mam możliwość to dzielę się swoimi doświadczeniami w danym temacie, bo nie wiem tego z internetu tylko od mojego lekarza, który jest świetnym specjalistą i zna się na tym co robi
Mam prawo wypowiedzieć własne zdanie, chwała Tobie, że jesteś taka super empatyczna itp...ja jestem po prostu racjonalistką, a jak Tobie nie podoba się to co piszę to za Twoją radą : "nie czytaj moich postów" i tyle
Ostatnia edycja: