reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Mam te same odczucia...rozumiem praca, dzieci, dom itd...ale no żeby nawet jeden dzień w tygodniu nie móc napisać żeby chociaż któraś z nas kojarzyła daną osobę no to tego trochę nie rozumiem...myslalam, że forum to jest właśnie do rozmawiania, a nie podglądania innych, bo tak się trochę teraz poczułam...i jak kogoś uraziłam teraz to trudno...takie są moje odczucia
Mnie dziwi to właśnie że ktoś ma czas czytać a nie ma czasu napisać i dopiero jak się wątek zamyka to się ujawnia ale odrazu zaznacza że pisać nie będzie🤔 Ja rozumiem czekać do usg czy prenatalnych bo sama czekałam do pierwszego usg, nie chciałam zapeszać ale to co dzieje się dzisiaj to mnie poprostu dziwi.
Muszę chwilę odczekać by spojrzeć na temat na luzie.

reklama
Kobietkip, a kupiłyście te poduchy ciążowe? Ja ostatnio dopadłam taka w biedronce i teraz uparcie próbuje z nią spać 😂
Wszystko fajnie tylko nie umiem się w niej obracać 😂 przez co albo się budzę, albo śpię całą noc na jednym bok przez to rano czuję się połamana 🙉🙊🙈

Ja właśnie dzisiaj kupiłam poduchę z biedronki ,mój pierwszy zakup ciążowy . jeszcze nie testowałam ale wyglada na wygodna 😉

Mnie dziwi to właśnie że ktoś ma czas czytać a nie ma czasu napisać i dopiero jak się wątek zamyka to się ujawnia ale odrazu zaznacza że pisać nie będzie🤔 Ja rozumiem czekać do usg czy prenatalnych bo sama czekałam do pierwszego usg, nie chciałam zapeszać ale to co dzieje się dzisiaj to mnie poprostu dziwi.
Muszę chwilę odczekać by spojrzeć na temat na luzie.
Fajnie, że nie jestem sama...tymbardziej, że są weekendy gdzie rzadko kto pracuje i nawet wtedy nie znaleźć czasu no to trochę zastanawiające...

Moze ustalmy jakas date do kiedy mozna sie ujawniac i przywitac i byc dodanym np do 20 pazdziernika.moze niektorym sie ciezko wbic w rozmowe,moze nie wiedza co napisac albo boja sie ze ich post zniknie nie zauwazony...im wiecej tym lepiej,ale na zamknietym trzeba bedzie miec oczy otwarte bo tam juz prywatniej bedzie i zdjecia itp jak sie chce to sie znajdzie czas zeby cos naskrobac,ja mam tez caly etat,syna,mieszkanie,obiad a siedzr na tym forum bardzo duzo bo chce i lubie heh

reklama
Do góry