mangusta87
Fanka BB :)
mój mąż ma mniejszą ochotę bo lokator w moim brzuchu my przeszkadzaKurcze, aż chyba sama dziś wezmę męża w obroty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój mąż ma mniejszą ochotę bo lokator w moim brzuchu my przeszkadzaKurcze, aż chyba sama dziś wezmę męża w obroty
a ja się boję ze we wtorek usłyszę ze kijanka jest za mała i za wcześnie przyszlamUdało mi się umówić na genetyczne do kliniki Zdrovotnia, ale dopiero na tydzień później czyli będę 13+5 z usg. Trochę się obawiam, że za późno. A tę granicę 84mm dziecko powinno osiągnąć kiedy?
Szkoda, że nie szybciej, bo miało być przed wizytą kontrolną, a będzie po. No i też przez to praktycznie miesiąc bez wizyty. Na plus, że idę do kobiety. I że płaci luxmed. Chociaż trochę się bałam, że zapiszę się przypadkiem na jakieś wypiasone 3d i nie będą chcieli zwrócić.
Można sprawdzić co ktoś pisał w naszym wątku i ile postów, wiec nie będzie problemu z weryfikacja ;-) jeśli przyjmiemy nowe osoby, to niektórym i tak będzie ciężko się odzywać normalnie, bo będzie miał obawy. Na razie forum zamknięte może być na poznawanie się, a tutaj można pisać normalnie jak do tej pory i jak osoby, które teraz się odezwały będą pisać z nami czesciej, to będzie można je dodać.Faktycznie jaki wysyp od razu osób, które odezwały się pierwszy raz, xD heh [emoji2370]
A ja wręcz się cieszę że dziecko spokojne bo co Moj syn wyprawiał w brzuchu to nie powiem i teraz jak spi to się wierci niemiłosiernie, a jak malutka będzie w brzuchu spokojna to liczę że i po porodzie@Tulcia ja chodziłam na USG o 7 rano i mała co wizytę tylko spała, więc przed prenatalnymi zjadłam cukierka, to tak fikała, że ciężko było pomierzyć i więcej nie kombinowałam, wolałam jak była spokojna Za to teraz jest wulkan energii
Kurcze, aż chyba sama dziś wezmę męża w obroty
W dniu badania dziecko nie może mieć więcej CRL niż 84mm, spokojnie, nie będzie za duże i wszystkie pomiary pięknie Ci powychodzą. Trzymam kciukiUdało mi się umówić na genetyczne do kliniki Zdrovotnia, ale dopiero na tydzień później czyli będę 13+5 z usg. Trochę się obawiam, że za późno. A tę granicę 84mm dziecko powinno osiągnąć kiedy?
Szkoda, że nie szybciej, bo miało być przed wizytą kontrolną, a będzie po. No i też przez to praktycznie miesiąc bez wizyty. Na plus, że idę do kobiety. I że płaci luxmed. Chociaż trochę się bałam, że zapiszę się przypadkiem na jakieś wypiasone 3d i nie będą chcieli zwrócić.
Bierz, bierz , A się zdziwia dziś co niektórzy panowieKurcze, aż chyba sama dziś wezmę męża w obroty