reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja spałam
Ja śpię z dziećmi i się tego nie boję, bo jestem tego nauczona od zawsze spałam z młodszym rodzeństwem. Zawsze boję się żeby mąż nie przygniótł i nigdy dzieci między nas nie kładę.
Czyli dziecko jest po zewnętrznej stronie? To bym się bała ze spadnie :p Ciekawa jestem jak to będzie gdy już będę mamą i czy uda mi się wprowadzić swoje założenia czy nie. Poki co się nie wypowiadam bo nie mam doświadczenia jedynie mogę powiedzieć że ja bym nie chciała spać z dzieckiem ale jak będzie to nie wiem.

reklama
Ja spałam
Ja śpię z dziećmi i się tego nie boję, bo jestem tego nauczona od zawsze spałam z młodszym rodzeństwem. Zawsze boję się żeby mąż nie przygniótł i nigdy dzieci między nas nie kładę.
A ja jakos boje sie wyobrażenia spania z takim maluszkiem. Wiem, ze nie spadnie bo np. bedzie od wewnetznej strony łóżka, ale co jeśli go okruje moja kołdrą, boje sie po prostu wyobrażenia, bo doswiadczenia nie mam. Więc czytam Was, ale jak to w życiu jest tak i tak.

@Chichuni probowalas naparu z rumianku? Imbir też pomaga. Łyżeczka sody rozpuszczona w wodzie. Łyżka octu jabłkowego rozpuszczona w szklance wody. Staraj się nie jeść pikantnego i tłustego.
Nie jem pikantnych rzeczy od lat, bo mam żołądek chory. Ocet soda opada od razu zwymiotuje..

Próbuję sposobu @Dorota991
Mam nadzieję, że odczuję choć delikatną ulgę 🥺

Czyli dziecko jest po zewnętrznej stronie? To bym się bała ze spadnie :p Ciekawa jestem jak to będzie gdy już będę mamą i czy uda mi się wprowadzić swoje założenia czy nie. Poki co się nie wypowiadam bo nie mam doświadczenia jedynie mogę powiedzieć że ja bym nie chciała spać z dzieckiem ale jak będzie to nie wiem.
No ja właśnie tez bym nie chciała , Tymbardziej ze planuje mieć lozko w sypialni na środku , wiec trochę ciężko :)

Dziewczyny katuje mnie zgaga 3. dzień. Konpletnie nic nie pomaga. Ciągle czuję kwas taki w dziobie, że szok..
Macie jakieś sposoby oprócz ciepłego mleka? Gumy też mnie nie ratują, a zawsze pomagały.. [emoji24]
A skąd ciepłe mleko? Ja na zgagę właśnie zawsze lodowate z lodówki małymi łyczkami i pomaga .

reklama
Do góry