reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
@Tulcia Gratulacje ogromne i samych powodów do uśmiechu kochana ! ;))

Dziewczyny.. a propo wyprawki dla Maluszków.. na pewno są tu już doświadczone Mamy, czy macie może jakąś sprawdzoną listę rzeczy, które trzeba zakupić ? ☺ ☺ ☺

Wiem, że jeszcze wcześnie ale na pewno wiele z nas już zaciera ręce na te wszystkie dzieciątkowe rzeczy 🙃

@m.art to tylko pozazdrościć. Za 14 zł u mnie w mieście kupię sprany, zwykły, ze zmechaceniami. I fakt, za kaszmirowy oversize (taka bardziej luźna tunika) zapłaciłam niedawno o 33 razy więcej 😱niż Ty. Więc zazdro 😉

Jestem podobnego zdania. Nie mam nic przeciw second handom, ale odstrasza mnie zapach i walki na wieszaki jak nowy towar przychodzi. Małpi rozum wstępuje w te kobiety.
Wolę nowe, często w podobnej cenie.
Ja nie potrafie się odnaleść w takich sklepach. Siostra mnie ostatnio zaciągeła bo jej znajoma non stop znajduje jakieś perełki. Przeszłyśmy dookoła i wyszłyśmy. Co tam się działo to masakra. Ciuchy fruwały, koszyki pełne, mierzą, czekają w kolejce bo jeśli jedna nie weźmie to weżmie następna, a ceny wcale nie były jakieś rewelacyjnie niskie. Już prędzej chyba coś bym upolowała na vinted. Sobie jeszcze nic nie znalazłam, ale synkowi kilka rzeczy już kupiłam. Może ciąża mnie zmotywuje do jakiś zakupów dla siebie np.typu spodnie ciążowe.
Co do parkowania samochodem. Może nie jesttem mistrzem ale o wiele lepiej radze sobie z parkowaniem kombi niż innymi autami. Miałam hatchbacki i sedany i gdzieś mi nie szło. A teraz kombi praktycznie wszędzie się wcisne. Kiedyś byłam zmuszona jechać yariską mamy i nie dość że się boje takich małych aut to jeszcze nie wiedziałam jak zaparkować bo patrząc w lusterka nie widziałam gdzie się to auto kończy😅
Byłam przeciwnikiem kombi w naszej rodzinie, ale teraz nie wyobrażam sobie innego auta. Mąż teraz myśli o suvie, narazie jestem na nie, ale chyba to będzie kwestia przyzwyczajenia

Czesc dziewczyny 😘 U nas wszystko się udało 😍 Tak się cieszę, ze w końcu jesteśmy małżeństwem 😅 Martwiłam się, ze znowu będziemy musieli przekładać. Trochę nas mało bo dużo się działo. Tez moi rodzice przyjechali z Niemiec i staram się dużo czasu z nimi spędzać bo potem nie wiadomo kiedy się zobaczymy. Pokaże wam zdjęcie jakie mam z boku z brzuszkiem, myśle, ze raczej nie było widać 😃 Bawiliśmy się do 2:00 😀 A dziś mamy w końcu wizytę. Mam nadzieje, ze wszystko będzie ok tak długo się nie widzieliśmy z maleństwem. Mam nadzieje, ze dziś dowiemy się kto mieszka w brzuszku bo dziś mamy 16+3.
Swoją droga na zwykłym usg tez na pewno jeżeli będzie możliwość to powie jaka płeć? 😀 dam znać jak będziemy po wizycie. W środę mamy endokrynologa jeszcze, a dziś chyba wyskoczymy na jeden dzień na jakieś spa. Zobaczymy:-) Monika, a jak u was? Wy chyba tez mieliście w ten sam dzień co my ślub?
Pieknie wygladalas

Ja nie potrafie się odnaleść w takich sklepach. Siostra mnie ostatnio zaciągeła bo jej znajoma non stop znajduje jakieś perełki. Przeszłyśmy dookoła i wyszłyśmy. Co tam się działo to masakra. Ciuchy fruwały, koszyki pełne, mierzą, czekają w kolejce bo jeśli jedna nie weźmie to weżmie następna, a ceny wcale nie były jakieś rewelacyjnie niskie. Już prędzej chyba coś bym upolowała na vinted. Sobie jeszcze nic nie znalazłam, ale synkowi kilka rzeczy już kupiłam. Może ciąża mnie zmotywuje do jakiś zakupów dla siebie np.typu spodnie ciążowe.
Co do parkowania samochodem. Może nie jesttem mistrzem ale o wiele lepiej radze sobie z parkowaniem kombi niż innymi autami. Miałam hatchbacki i sedany i gdzieś mi nie szło. A teraz kombi praktycznie wszędzie się wcisne. Kiedyś byłam zmuszona jechać yariską mamy i nie dość że się boje takich małych aut to jeszcze nie wiedziałam jak zaparkować bo patrząc w lusterka nie widziałam gdzie się to auto kończy😅
Byłam przeciwnikiem kombi w naszej rodzinie, ale teraz nie wyobrażam sobie innego auta. Mąż teraz myśli o suvie, narazie jestem na nie, ale chyba to będzie kwestia przyzwyczajenia
O! Vinted. Muszę popatrzeć.

Ja pojadę nawet traktorem jakby trzeba było 😂 jeździłam już chyba wszystkim co ma 4 lub więcej kół. Ciągnikiem siodłowym z naczepa też 🤭 bez kat c 🤫 ale to tylko z ciekawości i tylko po parkingu. Autobusem przegubowym jeszcze nie 🤔😁

Czesc dziewczyny 😘 U nas wszystko się udało 😍 Tak się cieszę, ze w końcu jesteśmy małżeństwem 😅 Martwiłam się, ze znowu będziemy musieli przekładać. Trochę nas mało bo dużo się działo. Tez moi rodzice przyjechali z Niemiec i staram się dużo czasu z nimi spędzać bo potem nie wiadomo kiedy się zobaczymy. Pokaże wam zdjęcie jakie mam z boku z brzuszkiem, myśle, ze raczej nie było widać 😃 Bawiliśmy się do 2:00 😀 A dziś mamy w końcu wizytę. Mam nadzieje, ze wszystko będzie ok tak długo się nie widzieliśmy z maleństwem. Mam nadzieje, ze dziś dowiemy się kto mieszka w brzuszku bo dziś mamy 16+3.
Swoją droga na zwykłym usg tez na pewno jeżeli będzie możliwość to powie jaka płeć? 😀 dam znać jak będziemy po wizycie. W środę mamy endokrynologa jeszcze, a dziś chyba wyskoczymy na jeden dzień na jakieś spa. Zobaczymy:-) Monika, a jak u was? Wy chyba tez mieliście w ten sam dzień co my ślub?
Wow 😍 Jaka gwiazda ❤️ Super, że wszystko się udało i macie już z głowy 😊 Teraz zasłużony relacji 👍 My mamy 24 października i ostatnio jestem strasznie poddenerwowana z tego samego powodu co Ty byłaś 😔 Chociaż mnie to chyba najbardziej to L4 psychicznie wykańcza.
Dzisiaj zobaczysz swojego Dzidziusia! To już w ogóle pełnia szczęścia 😊 Daj znać po wizycie. Myślę, że już będzie wiadomo jakiej płci jest ten mały mieszkaniec Twojego brzuszka 😄

Jestem już po badaniach prenatalnych. Płci za bardzo widać nie było, nie chciała wróżyć ;) Najważniejsze, że z dzieciątkiem wszystko w porządku! 🥰 Wszystkie parametry idealne, teraz czekać na wynik z krwi. Ta noga mnie rozczuliła ❤ IMG_20201012_125617.jpgIMG_20201012_125443.jpg

reklama
Do góry