reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Seks codziennie teraz, bo lepiej się czuję 😏
Szczepię się na grypę za 4 tygodnie o ile będą szczepionki.
A fajek nigdy nie paliłam. Z biedy i próżności, bo nie było mnie stać ani na fajki ani na stomatologa, na punkcie zębów mam bzika. Teraz nie ruszyłabym świństwa, bo napatrzalam się w Hospicjum będąc po recepty dla mojej mamy 🙅‍♀️

@Perlaa teraz tylko rosnąć zdrowo 🥑🙂

U mnie 12+0 a brzuch jak w 6 miesiącu z córką. Ehh, ten rozstęp. Tejpy chyba mało co dają. To albo starość. Albo jeszcze przez poprzednie 2 ciąże 😂 trudno, zadbam o figurę po produkcji 💪😁

reklama
Hejka, my byliśmy dzisiaj zobaczyć ten wózek i go wzielismy, jest w idealnym stanie, mój jak go zobaczył to odrazu powiedział że bierzemy, niby dwa razy używany bo dziecko się nie mieściło i nie chciało jeździć, nie wiem, nie wnikam,🤔😜
A jeszcze wczoraj mojego m kolega z pracy przywiózł nam też wózek mutsy starszy bo ma chyba z 10lat ale też w super stanie, także w wózki jestem już ubezpieczona, a jutro mam wizytę u położnej, niestety tylko detektor bez usg ☹.. Chyba da mi już skierowanie na półkowe ✊ od kilku dni boli mnie albo ucho alno ząb sama nie jestem pewna ehh.. miłego popołudnia dziewczynki, ja leżę i odpoczywam 😜
Czyli zakupy udane 😊 Może Cię przewiało z tym uchem? 🤔

Dziewczyny mam do Was pytanie juz pare dni się zbieram żeby Wam je zadać :)) ... jak u Was ze współżyciem ? Jestem w 12 tygodniu na prenatalnym usg wszystko ok.. mam obawy czy to będzie bezpieczne i jak jest u Was?
Jak i przed ciąża z częstotliwością. Teraz tylko bardziej w nocy jak nie mogę już spać albo o poranku bo wieczorem wygrywa u mnie sen 😀 W ciąży wszystko jest bardziej ukrwione wiec o ile nie ma przeciwwskazań to szkoda rezygnować.

Ja paliłam jak miałam 17 lat😊 wszystkiego musiałam wtedy popróbować i byłam tym wyjątkiem co nie dostaje świadectwa z paskiem bo ma naganne zachowanie.

reklama
dopiero od 23 tygodnia najwcześniej możesz isc. U mnie to wypada na koniec grudnia. Ja na razie takich terminow nie ma. Coraz bardziej myślę o indywidualnych spotkaniach szpital sw Zofii to oferuje. Oczywiście odpłatnie ale chyba lrpsze to niz wykupienie poloznej.
Tak, wiem ze sie chodzi pozniej, ale bede sie orientowac kiedy zapisy- zeby byly miejsca😉

Do góry