Czarna 36
Fanka BB :)
No my sobie nie mozemy ustawy Covid stworzyća gdy my spóźniony się z składka to już afera a oni mogą mieć 3 miesiące zwłoki
to są zarty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No my sobie nie mozemy ustawy Covid stworzyća gdy my spóźniony się z składka to już afera a oni mogą mieć 3 miesiące zwłoki
to są zarty
dopiero od 23 tygodnia najwcześniej możesz isc. U mnie to wypada na koniec grudnia. Ja na razie takich terminow nie ma. Coraz bardziej myślę o indywidualnych spotkaniach szpital sw Zofii to oferuje. Oczywiście odpłatnie ale chyba lrpsze to niz wykupienie poloznej.Czesc Dziewczyny, troche milczalam ostatnio, ale poczytywalam Mam pytanko czy robicie juz rozeznanie i zapisujecie sie do szkol rodzenia? - pytanie glownie do przyszlych mam pierwszych dzieci. Ja planuje po wynikach Pappa podzwonic. Szkola rodzenia bedzie dla mnie niezbedna bo jestem kompletnie zielona co do wyprawek, karmienia itp
Jak zwykleNo to tak mozna uwalac bez konca. Trzeba bylo sie zapytac instruktora czy on tak zawsze idealnie kolami manewruje. Egzamin powinien byc sprawiedliwy a chyba znoeu chodzi o hajs.
A jak! Ja tak samo! Tymbardziej że po drugim zamykam produkcję i nie będzie można tak szaleć, bo u mnie hormonalna odpadaU nas współżycie wtedy kiedy jest ochota, przekonałam się jednak i już się nie boję.
Trochę przyjemności się należy
Ja rzuciłam jak mi dwie kreski wyszły z synkiem, czyli prawie 3lataDziewczyny a pali któraś fajki ? Tak z ciekawości pytam ja rzuciłam 2,5 roku temu