reklama
Loli05
Fanka BB :)
O wow 24 lata to tak wogole w najlepszym wieku pod tym katem numerowMama bliźniaków miała 24 lata jak ich urodziła.
@magnolia1505 widać co lekarz to inaczej. Dzięki tej wiedzy lekarz ma lepszy pogląd tak mi się wydaje.
Loli05
Super gratuluje! Akurat tez bym powiedziala ze dziewczynkaNo i prawdopodobnie dziewczynka. Wady wykluczone. Jak to stwierdził lekarz obraz i pomiary książkowe
Oddycham z ulgą, Stary się cieszy nawet listonoszowi się pochwalił
Wolfgirl
Ja tylko patrzę czy nie ma nic brązowegoCzy tylko ja tak mam ze po sikaniu(a sikam chyba co godzine) to analizuje co tam na papierze po podtarciu?jakas obsesje mam
Annig
Zaangażowana w BB
Gratulacje!No i prawdopodobnie dziewczynka. Wady wykluczone. Jak to stwierdził lekarz obraz i pomiary książkowe
Oddycham z ulgą, Stary się cieszy nawet listonoszowi się pochwalił
Mam dokładnie tak samo! Paranoja!Czy tylko ja tak mam ze po sikaniu(a sikam chyba co godzine) to analizuje co tam na papierze po podtarciu?jakas obsesje mam
Wolfgirl
Mi lekarz powiedział że to bez różnicy. Tyle tylko że jak nie będzie mógł znaleźć przez brzuch to zrobi dopochwowo. Ale przez brzuch było wyraźne wszystko.Kochane! Jeszcze jedno pytanie przed USG prenatalnym, co z wypełnieniem pęcherza? Pełny pusty? Sikać, r
Trzymać? Help bo mój ciężarny mózg nie ogarnia.
Już tak jestem zmęczona tym stresem, że ledwo żyję
Kasia6594
Ja też tak mamCzy tylko ja tak mam ze po sikaniu(a sikam chyba co godzine) to analizuje co tam na papierze po podtarciu?jakas obsesje mam
reklama
Mama2018mama
Tak odkad dowiedzialam sie o ciazy obsesjaCzy tylko ja tak mam ze po sikaniu(a sikam chyba co godzine) to analizuje co tam na papierze po podtarciu?jakas obsesje mam