Ana874
Fanka BB :)
Taaaaa, ja tak samo mamCzy tylko ja tak mam ze po sikaniu(a sikam chyba co godzine) to analizuje co tam na papierze po podtarciu?jakas obsesje mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaaaa, ja tak samo mamCzy tylko ja tak mam ze po sikaniu(a sikam chyba co godzine) to analizuje co tam na papierze po podtarciu?jakas obsesje mam
Ja szlam z pustym i było widać. Za to ba poprzednim usg, w 8 tygodniu miałam pełen pęcherz, usg było jeszcze dopochwowe i lekarz nie mógł w ogóle znaleźć zarodka! Byłam tak zestresowana, bo widziałam,ze cos nie tak i miałam najgorsze myśli. Ale lekarz kazał mi sie wysikac, wysikalam ile dałam rade, ale z tych nerwow i tak nie do końca. No i potem juz znalazl maluszka, a ja odetchnęłam z ulgaKochane! Jeszcze jedno pytanie przed USG prenatalnym, co z wypełnieniem pęcherza? Pełny pusty? Sikać, r
Trzymać? Help bo mój ciężarny mózg nie ogarnia.
Już tak jestem zmęczona tym stresem, że ledwo żyję
Ja mialam pusty. To znaczy juz z godzinkę po sikaniu bylam ale nie chciało mi się sikuKochane! Jeszcze jedno pytanie przed USG prenatalnym, co z wypełnieniem pęcherza? Pełny pusty? Sikać, r
Jezeli badanie przez brzuch to na tym etapie lepiej z pełnym pęcherzem. W usg przez pochwę pełny pęcherz zaś będzie przeszkadzał wiec to zależy jak lekarz chce badać. Chyba większość zaleca przyjść normalnie i sprawdzą sobie sami tak żeby było najlepiej widać.Kochane! Jeszcze jedno pytanie przed USG prenatalnym, co z wypełnieniem pęcherza? Pełny pusty? Sikać, r
Zawsze sprawdzam chociaż ani razu nie plamiłam. Ciekawe czy po 9 miesiącach wciąż będę sprawdzać z przyzwyczajeniaJa tylko patrzę czy nie ma nic brązowego
I ja też, brakuje mi w tych minkach( lubię to, popieram,) emotki ja też, byłoby prościejTaaaaa, ja tak samo mam
Ja też obsesyjnie sprawdzam. W pierwszej ciąžy nie miałam takich schizZawsze sprawdzam chociaż ani razu nie plamiłam. Ciekawe czy po 9 miesiącach wciąż będę sprawdzać z przyzwyczajenia
Ja sie wybieram na wigilie do rodziny, tzn babci, dziadka, mamy, taty, rodzeństwa, rodzenstwa ciotecznego i chrzestnego i ciotki i wie mama, 2 rodzenstwa i babcia reszta nie wie i dowie sie w Wigilie tez liczę na to ze zauwaza sami i będzie szok@kika1kika a z czego masz egzamin?
@Dorota991 o mamo ale cud kotek Próbuję męża namówić na takiego sierściucha, ale podej
U mnie w pracy nie wie tylko dziewczyna, z którą pracuję na co dzień i nie wiem kiedy będę jej mogła powiedzieć, bo nie chcę jej wystraszyć (ja przyszłam na zastępstwo za dwie dziewczyny, które urodziły) I wpadłam na pomysł, że mojemu najlepszemu przyjacielowi powiem dopiero jak zobaczymy się na żywo, a może nam się udać dopiero w grudniu, więc liczę, że sam zauważy już