reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
dziewczyny a wagowo ile was jest więcej 😆
U mnie już jakieś +2,5kg ciągle coś podjadam, nie żebym miała na to ochotę, po prostu przez mdłości i takie dziwne uczucie w brzuchu cały czas. Przed jedzeniem źle, po tak samo, a jak jem to spoko 😂 Ale ile można, tu jakiś cukierek, tu jakieś pół bułki z czymś, tam kawałek czekolady :|

Uffg dziewczyny to już się nie stresuje, ostatnio tu pisałam, że mnie dziecko bije po jajnikach, ale lekarz powiedział, że nie ma opcji żeby bolał mnie jajnik, bo teraz one są wyciszone.
W ogóle jak leżałam i czekałam na usg to tak mi ciśnienie skoczyło, że dwa razy badal.
I ja taka w stresie czekam az mi zrobi te USG a on podszedł i mówi to teraz pokaże Pani Pani dziecko. Jakby normlanie wiedział, że wszystko jest dobrze, że on ta sobie żyje i jest wszystko super. A ja za każdą wizyta spanikowana jak cholera.
A przed pranatalnymi to zemdleje [emoji2368][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ja zawsze u gina ciśnienie mam podwyższone [emoji6] u każdego innego lekarza spoko , tylko właśnie u Niego jest problem , to pewnie przez emocje [emoji6]

U mnie już jakieś +2,5kg ciągle coś podjadam, nie żebym miała na to ochotę, po prostu przez mdłości i takie dziwne uczucie w brzuchu cały czas. Przed jedzeniem źle, po tak samo, a jak jem to spoko 😂 Ale ile można, tu jakiś cukierek, tu jakieś pół bułki z czymś, tam kawałek czekolady :|
Mam to samo, gdyby ktoś z boku mnie poobserwował to miałby wrażenie że ja ciągle coś jem😉

Ja porównywałam swoją wagę teraz wagą w poprzedniej ciąży i w poprzedniej na ten sam moment miałam na + 4 kg
No ja też miałam wtedy 1,5 kg więcej, chociaż mam wrażenie, że poprzednio bardziej się pilnowałam z jedzeniem. Chyba przy dziecku za dużo się lata i stąd ta różnica ;) Taka moja uroda, że dużo zbieram w pierwszym trymestrze, potem miałam mniejsze przyrosty wagi ;)

reklama
Do góry